Fire Bond - Sertifioidut palonestotuotteet

Päivämäärä: 6.5.2021

 

Bostik Fire Bond®, täydellinen sarja passiivisia palonestotuotteita. Kaikki tuotteet on sertifioitu ja hyväksytty ruotsalaisten määräysten mukaisesti. Ne täyttävät myös korkeat ympäristövaatimukset.

Helppo ja laadukas palosuojaus, joka pelastaa ihmishenkiä

Bostik Fire Bond® antaa passiivista suojaa tulipaloa vastaan estäen tulen, lämmön ja savun leviämisen, mikä hidastaa palon kehittymistä ja antaa enemmän aikaa evakuointiin ja sammutukseen. Tuotteita käyttävät palontorjunta-alan ammattilaiset ja rakennusalan ammattilaiset sekä asentajat palontorjuntaan ja tiivistämiseen sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa.

Painopisteinä sertifiointi, hyväksynnät ja ympäristö

Tuotevalikoiman kehittämisessä on keskitytty tärkeimpien paloturvallisuusorganisaatioiden sertifiointeihin, palontorjuntatesteihin ja ympäristöhyväksyntöihin. Fire Bond® tarjoaa sertifioidun järjestelmän, joka on testattu ja hyväksytty käytettäväksi yli 150:ssa erilaisessa rakenneratkaisussa, kuten palotiivistyksessä kaapeleiden ja putkien ympärillä, seinien saumauksissa, sekä ovien ympärillä.
 

Lataa Bostik Fire Bond® esite tästä.

Referenssihankkeet Bostik Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän