Finngard- ja Finnseco -julkisivujärjestelmät

Päivämäärä: 24.11.2016

Tikkurila on tuonut markkinoille entistä kattavamman valikoiman, Suomen sääolosuhteisiin kehitettyjä Finngard- ja Finnseco -julkisivujärjestelmiä.

Uudistettu Finngard-tuoteperhe sisältää kiviainesjulkisivuille tarkoitettuja maaleja ja pinnoitteita. Finnseco-tuoteperheeseen kuuluu laasteja, kuten valulaasteja, korjauslaasteja, ohutrappaus -ja paksurappauslaasteja.

Finngard- ja Finnseco-tuotteet on koottu valmiiksi järjestelmiksi, joiden tarkoitus on helpottaa julkisivuammattilaisen työtä oikeaa ratkaisua valittaessa.

Monipuolisilla testeillä on varmistettu, että Tikkurilan julkisivujärjestelmien tuotteet ovat säänkestäviä, vesihöyryn läpäiseviä ja vettä hylkiviä, jotta ne suojaavat alustaa kosteudelta ja sen aiheuttamilta vaurioilta. Lisäksi tuotteista koostuvien julkisivujärjestelmien toimivuus rakenteessa on varmennettu ulkopuolisissa tutkimuslaitoksissa.

Järjestelmän kehittäjänä huolehdimme, että tuotteet ovat hyviä asentaa, järjestelmä on kilpailukykyinen ja täyttää kirkkaasti sille asetetut kansalliset vaatimukset.

Perusteellisesti testatuille tuotteille saadaan kestävyyttä kymmeniksi vuosiksi.

Lisätietoja: www.tikkurila.fi/julkisivujarjestelmat

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän