FINNCONTIN TUOTEVALIKOIMALLA RAAKA-AINEET KIERTOON!

Päivämäärä: 10.3.2020

Finncontin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Luowia jätteenkeräysjärjestelmät sopivat kaikkien taloyhtiöiden ja kiinteistöiden tarpeisiin. Tyylikkäät ja kestävät jätteenkeräysastiat sopivat kaikkialle, pientalouksista aina satoja käyttäjiä käsittäviin suurkohteisiin. Luowian tuoteperhe on turvallinen ja innovatiivinen, javalmistettu lähes 100% kierrätettävistä materiaaleista.Tuotevalikoimasta löytyy monipuolisesti säiliöitä Deep, Short ja Surface mallistoista.Kauniit säiliöt ovat lisäksi helposti muunneltavissa erilaisten verhoilujen myötä. Värikkäät alumiiniverhoillut säiliöt erottuvat edukseen vaikkapa koulun, päiväkodin tai taloyhtiöiden pihalla! Myös personoitujen mainosverhoilujen avulla saat halutessasi sisältöä säiliön kylkeen.

Valikoimastamme löytyy myös Luowia -modernisointisarja, jolla pihapiirin yleisilmettä voi kohottaa helposti. Facelift uudistaa samalla käyttöturvallisuutta päivittämällä vanhaa säiliötä Luowia-vaatimusten mukaisiksi. Modernisointisarja käy myös suurimpaan osaan markkinoilla oleviin säiliöihin. Tämän lisäksi vanha jäteastia on mahdollista päivittää jaetuksi säiliöiksi kahdelle jakeelle vastaamaan nykyisiä lajittelutarpeita. Jäteastian jakamisella voidaan siis helposti ratkaista myös muovin kierrätyksen tarve! Täyttöluukkumme ovat rotaatiovalettuja ja erittäin kestäviä, ja täyttöaukkovaihtoja löytyy runsaasti. Kaikki tuotevalikoimamme on mahdollista saada asennettuna kohteeseen.

Käy tutustumassa jätelaskuriimme osoitteessa https://roskisvalinta.fi.  Pääset kokeilemaan vaihtoehtoja Luowia ja Blok- tuotevalikoimassamme, ja jättämään meille yhteydenottopyynnön.

Ja mikä hienointa, saat Finncontilta kaikki tarvitsemasi tuotteet jätteiden lajittelua varten! Valikoimassamme on Luowian ja modulaarisen tuoteperhe BLOKin lisäksi erittäin monipuolinen valikoima laadukkaita jätehuoltotuotteita jäteastioista roskakoreihin. Kokonaisvaltainen jätepisteen uusinta käy siis helposti Finncontin vertaansa vailla olevan valikoiman avulla.  Käy tutustumassa tuotteisiimme osoitteessa www.finncont.com.

Lisätietoja Luowia ja Blok – tuotteista:

Jari Jokiniemi
040 560 2173
[email protected]

Timo Ollila
050 517 2804
[email protected]

Referenssihankkeet Finncont Oy

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 54...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje