Fenestralta palotestattu ja ääneneristävä ulko-ovi

Päivämäärä: 20.2.2013

Fenestra tuo markkinoille tiiviiseen kaupunkirakentamiseen soveltuvan lasiaukollisen ulko-oven, joka on ääneneristävyysominaisuuksiltaan erinomainen. Tuote on Pohjoismaissa ainoa tarjolla oleva lasiaukollinen paloluokiteltu ulko-ovi, joka on saavuttanut 43 dB:n ääneneristävyyden.

Kotimaisen ikkuna- ja ovivalmistaja Fenestran lasiaukollinen palotestattu ulko-oviuutuus tarjoaa kaupunkirakentamiseen ääneneristävyysominaisuuksiltaan ainutlaatuisen vaihtoehdon.

- Markkinoilla on paljon hyvän paloluokituksen saaneita lasiaukollisiakin ulko-ovia, mutta olemme onnistuneet yhdistämään näihin ominaisuuksiin tässä tuotteessa myös erinomaisen ääneneristävyyden, toteaa Fenestran tuotekehityspäällikkö Juha Ruuskanen. Tulipalotilanteessa EI30(rw) 43 dB -ovi eristää kuumuutta ja estää liekkien leviämisen 30 minuutin ajan ja sen ääneneristävyys on 43 desibeliä.

- Pohjoismaisilla markkinoilla tämä on ainoa lasiaukollinen ulko-ovi, jolla on sekä 30 minuutin paloluokitus että laboratorio-olosuhteissa testattu 43 desibelin ääneneristävyys.

Kaupunkirakentamisessa vaaditaan ulko-ovilta paloluokitus, jos rakennukset ovat alle kahdeksan metrin etäisyydellä toisistaan.

- Ovi soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti rivi- ja luhtitaloihin, Ruuskanen huomauttaa.

10M x 21M koossa testattua oven leveyttä ja korkeutta voidaan hyväksynnän mukaan suurentaa 15%:lla (pinta-ala max +20%). Lasiaukion maksimikoko on 25 prosenttia oven kokonaispinta-alasta. Ovea voi tilata myös umpiovena, ilman lasiaukkoa.

Lisätietoja:
Juha Ruuskanen, tuotekehityspäällikkö puh. +358 50 3664745

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella. Fenestra Oy - parempaa palvelua ovista ja ikkunoista
Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaisia ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja kuluttaja - ja ammattirakentajille valtakunnallisesti ja vientiin.
Fenestra valmistaa vuosittain noin 230 000 ikkunayksikköä ja noin 320 000 ovea. Liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 600. Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Alueellisesti palvelevat myyntikonttorit sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. www.fenestra.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän