Exxact- ja Renova-sarjojen uudet tuotteet tuovat tyyliä sähköremontteihin

Päivämäärä: 14.8.2019

Schneider Electric laajentaa pinta-asennustuotteiden valikoimaa.

  • Pinta-asennuksena tehtävä sähköremontti on kustannuksiltaan edullisempi teettää kuin uppoasennettavilla kalusteilla, kun jyrsintää ei tarvitse työkohteessa tehdä.
  • Exxact on muotoilultaan tyylikkään moderni laitesarja, Renova puolestaan henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.

Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation asiantuntija, tuo markkinoille kaksi uutta pinta-asennuskalusteiden laitesarjaa. Jos uppoasennettavien sähköasennuskalusteiden käyttö ei kohteessa onnistu, sopivammat kalusteet löytyvät pinta-asennettavista tuotteista.

– Pinta-asennettaviin kalusteisiin päädytään usein varsinkin vanhaa sisustustyyliä kunnioittavissa sähköremonttikohteissa. Renova-asennuskalusteet ovat nousseet sisustajien suosikeiksi uppoasennettavissa asennuksissa ja nyt Schneider Electric tuo sarjaan myös pinta-asennusvalikoiman, kertoo Offer manager Eetu Mäkelä.

Renovan uudesta pinta-asennettavasta mallistosta löytyvät yleisimmät asennuskalusteet, joita saa sarjalle tuttuun tapaan sekä mustana että valkoisena.

Asennustyö helppoa ja siistiä

Exxact-sarjan mallistosta löytyy tarjontaa yksi-, kaksi- ja neliosaisista pistorasioista kytkimiin, listarasioihin ja pinta-asennusrasioihin. Uusissa pinta-asennustuotteissa toistuu sama valkoisen sävy kuin uppoasennettavien Exxact-tuotteiden mallistossakin, minkä ansiosta tuotesarjoja voi yhdistää helposti. Myös täysin kojeen peittävät kaarevat vivut sopivat hyvin moderniin sisustukseen.

Exxact-tuotteiden asennettavuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Uudet pinta-asennusrasiat kiinteällä kehyksellä ovat tukevia ja yksinkertaisia laittaa paikoilleen. Asentaminen on helppoa, kun erillisiä kehyksiä ei tarvita. Se tekee asennustyöstä myös siistimpää: yhtenäisen pintakehyksen ansiosta pölyä keräävää rajaa kehyksen ja pintarasian väliin ei tule.

– Mallistoon kuuluvien listarasioiden asentamisessa ei myöskään tarvita erillistä kehystä. Listarasioita on kolme erilaista ja ne sopivat hyvin asennettavaksi rinnakkain samojen mittojen ansiosta. Lisäksi ne sopivat ulkonäöllisesti yhteen malliston pinta-asennusrasioiden kanssa, Eetu Mäkelä sanoo.

Referenssihankkeet Schneider Electric Finland Oy

Kuopio-halli liikuntahalli

Kuopio-halli liikuntahalli

Kuopio

Urheilun suorituspaikat hallissa mahdollistavat yleisurheilun lisäksi eri p...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän