Esteri Koma-uusi tapa hoitaa pesulamaksut

Päivämäärä: 16.3.2021

Esteri Koma maksulaite on helppo käyttää. Lähimaksua käytettäessä vain kortin vilautus lukijalle riittää.

Maksulaite hyväksyy monta eri maksutapaa. Maksamiseen voi käyttää pankki- tai luottokorttia ja korttimaksun voi tehdä lähimaksulla, sirulla tai magneettijuovalla. Myös puhelimessa olevia mobiilimaksusovelluksia voi käyttää maksamiseen.

Koma on kytkettävissä kaiken merkkisiin ja ikäisiin pesulan koneisiin: pesukoneisiin, kuivausrumpuihin, mankeleihin jne.  Koma on tarkoitettu yhden koneen rahastamiseen ja Koma 4:llä hoidetaan enintään neljää konetta.

Edullisten käyttökulujen ansiosta rahastin sopii hyvin pienten maksujen keräämiseen. Maksujen tilitystä varten taloyhtiö tekee sopimuksen operaattorin kanssa, joka tilittää maksut kerran kuussa taloyhtiön tilille.

Asennus on yksinkertaista: tarvitaan vain käyttöjännite, sillä GSM-modeemin ansiosta erillistä puhelin- tai nettiyhteyttä ei tarvita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän