Esittelyssä: Interstuhl EVERYis182E-­‐työtuoli

Esittelyssä: Interstuhl EVERYis182E-­‐työtuoli

EVERYis1-­työtuolissa ei ole tehty kompromisseja designin tai toiminnallisuuden suhteen. Selkeälinjainen, valkoinen selkänoja on verhoiltu hengittävällä mesh-­kankaalla, joka luo tuotteeseen erinomaiset ergonomiset ominaisuudet. Tuolissa on vakiona portaaton istuimen korkeudensäätö välillä 420-­540mm sekä painon mukaan säädettävä, synkronoitu keinumekanismi. Muut ominaisuudet saa räätälöitynä juuri omiin tarpeisiin sopiviksi, valittavana on korkeussäädettävä ristiseläntuki, istuimen syvyyden-­ja kallistuksensäätö, sekä 2D tai 4D-­käsinojat.

Tuolin ulkonäkö on muokattavissa jokaiseen toimistoon sopivaksi verhoilukankaiden ja-­värien avulla sekä jalkaristikon materiaalivalinnoilla. Minkälaiset teille saisi olla?

Interstuhl tarjoaa laadukkaita, Saksassa valmistettuja työtuoleja jo 30 miljoonan tuolin kokemuksella. Kaikki Interstuhlin tuotteet saat Modeosta, tule tutustumaan tai pyydä tarjous!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...