Erityisiä keittiöitä ja kylpyhuoneita

Päivämäärä: 28.9.2018

Apu-Tuote keittiö

Korkeussäädettävät keittiöt mahdollistavat omatoimista työskentelyä keittiössä. Säädettävät yläkaapit soveltuvat kaikille ja parhaimmillaan ne antavat koko yläkaapiston käyttöön lyhytkasvuiselle henkilölle ja pyörätuolia käyttävälle henkilölle. Iän myötä ylös kurottaminen vaikeutuu, eikä keittiötikas ole se paras ratkaisu huonon tasapainon omaavalle ikäihmiselle. Yläkaapin nostimissa on montaa eri vaihtoehtoa, kaikkiin keittiömalleihin.

Säädettävä työpöytä on jo luonnollinen osa toimistojemme arkea. Keittiön työtaso voidaan myös säätää oikealle korkeudelle jokaiselle käyttäjälle. Pyörätuolia käyttävälle henkilölle työtason alle on tärkeä jättää vapaata tilaa. Ropox työtason nostimilla työtaso on oikealla korkeudella lyhyelle ja pitkälle käyttäjälle.

Apu-Tuotteen keittiökalusteiden nostimet voidaan sijoittaa yläkaapistojen tai työtason yhteyteen.


Apu-Tuote kylpyhuone

Apu-Tuotteen kylpyhuonekalusteissa on laaja valikoima aivan erityisiä ratkaisuja.

Swing käsienpesuallas kääntyy varren avulla käyttäjänsä luo ja mahdollistaa käsien pesun wc-istuimella istuen, ennen liikkeelle lähtöä. Kääntyvä käsienpesuallas mahdollistaa wc istuimen molemmille puolille riittävästi vapaata tilaa pyörätuolille, ja silti käsienpesuallas on lähellä, kun sitä tarvitaan. Swing käsienpesualtaan saa myös lukittua seinäkiinnitystelakkaan silloin, kun siitä otetaan tukea.

Wave tukikaiteet wc-istuimen vieressä on muotoilultaan aaltomaiset. Tukikaiteen pää on muotoiltu korkeammalle, jotta lähestyttäessä wc-istuinta se olisi paremmalla korkeudella. Istuttaessa alempi tukitaso antaa helpomman tuen ja mahdollistaa istuimelta ylös nousun vähemmällä voimalla. Seistessä tuki on taas luonnollisella korkeudella.

Apu-Tuotteen kylpyhuonekalusteisiin kuuluu laaja valikoima hyvin suunniteltuja, turvallisia tuotteita.

  • Korkeussäädettävä wc-istuin
  • Suihkuistuin
  • Korkeussäädettävät hoitopöydät
  • Korkeussädettävät pesualtaat

 

Tutustu laajaan valikoimaan esteettömyyttä lisääviä tuotteita Apu-Tuote Oy:n sivuilla www.aputuote.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän