• Erittäin joustava kiinnityslaasti Q12

Erittäin joustava kiinnityslaasti Q12

Jokaisella työmaalla on omat haasteensa. Tilanteet, olosuhteet ja alustat vaihtelevat suuresti – esimerkiksi alustan kosteus vaikuttaa sen kutistumiseen ja tätä kautta kiinnityslaastin valintaan. Näissä tilanteissa on harvoin aikaa uusille laskennoille tai tuotemuutoksille.

Silloin voit luottaa SCHÖNOX Q-sarjan kiinnityslaasteihin - ne vastaavat haasteeseen!

SCHÖNOX Q-sarjan uutuustuote Q12 on M1-luokiteltu, erittäin vähäpölyinen, erittäin joustava ja monipuolinen kiinnityslaasti. Se soveltuu seinälle ja lattialle, sisä- ja ulkotiloihin. Laastipedin paksuus 1-15 mm ja menekki n. 2,2 kg/m² (8 mm hammastus). Vesimäärää muuttamalla voit vaikuttaa laastin koostumukseen. Tämän ansiosta voit samalla kiinnityslaastilla laatoittaa normaalien laatoitustöiden lisäksi ja myös mm. isot lattialaatat.

Laasti täyttää C2 TE S2 vaatimukset EN 12004 standardin mukaan. Se on todellinen monitaituri ja sopii loistavasti myös uima-altaisiin, peltikylpyhuoneisiin, kiukaan taustalaatoituksiin ja terasseille. Joustavuutensa ansiosta Q12 vähentää alustan liikkeistä pinnoitteeseen kohdistuvia rasituksia ja toimii ns. laakerointikerroksena. Laasti sisältää kevyttäyteaineita ja on helppo käsitellä. Siksi Q12 on täydellinen ratkaisu vaativiin projekteihin.
Kaikki SCHÖNOX kiinnityslaastit ovat osa ETAG022 hyväksyttyä vedeneristysjärjestelmää yhdessä pohjusteen, vesieristeen ja vahvikkeiden kanssa.

Tutustu tarkemmin Q12 –kiinnityslaastiin

Tutustu kaikkiin SCHÖNOX Q-sarjan tuotteisiin

Katso yhteystietomme tai täytä yhteydenottolomake

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...