Ensimmäinen älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto

Päivämäärä: 30.10.2018

Allaway esittelee ensimmäisenä markkinoilla älytekniikkaa hyödyntävän keskuspölynimurimalliston. Tulevaisuudessa kodinkoneet toimivat entistä tiiviimpänä osana talotekniikkaa ja langaton kommunikointi mahdollistaa monia arkea helpottavia toimintoja.

Keskuspölynimurista tulee osa talotekniikkaa

Talotekniikan tuomat mahdollisuudet lisääntyvät suomalaisissa kodeissa. Allawayn kaikki Z- ja X-sarjan keskuspölynimurit on mahdollista liittää osaksi kodin ilmanvaihtojärjestelmää. Lisäksi Allawayn Z 55i ja Z45i mallit voidaan yhdistää kotiautomaatiojärjestelmään. Keskusyksikkö tarjoaa modbus-RTU rajapinnan automaatiojärjestelmille. Sen kautta voidaan välittää mm. koneen käyntitiedot, suodattimen vaihtotarve, roskasäiliön tyhjennystarve, sekä mahdolliset häiriöt ja huoltotarpeet. Imurin käyttötieto välitetään ilmanvaihtokoneelle, joka säätelee ilmanvaihtoa automaattisesti aina imuroitaessa.

Älypuhelimen sovellus imuroinnin ja ylläpidon apuna  

Älypuhelimeen asennettava sovellus ilmoittaa milloin keskusyksikön suodatin tulisi vaihtaa, roskasäiliö tyhjentää tai keskusyksikkö huoltaa. Sovelluksen muistiin kertyvät koneen käyntitiedot ja viikottaiset imurointikerrat.

Älykäs kahva kommunikoi langattomasti keskusyksikölle. Älykäs kahva tekee imuroinnista vaivatonta sillä keskuspölynimurin voi käynnistää suoraan älykahvasta. Kahvassa on myös viisiportainen tehonsäätö joka tekee imuroinnista todella miellyttävää. Kahva ilmoittaa kun on aika tyhjentää keskusyksikön roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri.

Yksityiskohtiin keskittyvä suunnittelu näkyy esimerkiksi roskasäiliön vaivattomassa tyhjennyksessä. Helposti tartuttavat kahvat ja 360 asteen asennossa kiinnittyvä säiliö tekee tyhjentämisestä helppoa.

Lisätietoja:

Pekka Juurinen
Allaway Oy:n toimitusjohtaja
Kangasvuorentie 32
40351 Jyväskylä
Sähköposti: pekka.juurinen@allaway.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän