Energiatehokasta puhallusvillaa kohteeseesi

Päivämäärä: 6.9.2022

Syksyn saapuessa eristämisen sesonki käy kuumana. Varmista, että saat kohteeseesi kotimaista, energiatehokasta Ekovillaa! Ekovillan kyky eristää on erinomainen ja lisäksi se on hengittävä ja turvallinen, M1-päästöluokituksen saanut eriste. Ekovilla on myös aidosti ekologinen valinta, sillä se sitoo enemmän hiilidioksidia itseensä kuin mitä sen valmistaminen aiheuttaa. Ekovilla sopii täydellisesti suomalaisiin olosuhteisiin.

Ekovillan puhallusvilla soveltuu hyvin puurakentamiseen ja sopii mainiosti käytettäväksi samoissa kohteissa Ekovillalevyn kanssa. Eristeet soveltuvat uudis- ja korjausrakentamiseen sekä lisäeristämiseen. Pääasialliset käyttökohteet ovat:

  • puhallus ylä- ja alapohjaan
  • seinien ruiskueristäminen

Eriste soveltuu hyvän kosteudensiirtokyvyn vuoksi myös passiivirakenteisiin. Ekovillan valmistamiseen käytetään kierrätettyä puukuitua.

Ekovillan puhallusvilla täyttää pienimmätkin kolot rakenteissa ja muodostaa yhtenäisen tehokkaan eristevaipan. Eristeellä on pieni ilmanläpäisevyys ja sen ilmavirranvastusarvo AFr on 8...44 kPa s/m2 riippuen asennustiheydestä. AFr-arvon tulee olla vähintään AFr6, jotta virtauksia ei pääse syntymään. Ekovillan erityisen hiertotekniikan ansiosta paperi kuiduttuu pörröiseen, tiheään muotoon, joka estää ilmavirtausten syntymistä tehokkaasti. Ekovilla suojaa myös siihen liittyviä puurakenteita tasapainottamalla niiden kosteutta. Hengittävä Ekovilla on ihanteellinen puurakennusten eriste ja siksi se valitaan eristeratkaisuksi myös historiallisiin ja säilytettäviin arvorakennuksiin. Ekovilla on siis teknisesti toimiva ja laadukas valinta.

Tutustu Ekovillan puhallusvillaan tästä!

Puhallusvillan suoritustasoilmoitus

Ekovillan ohjeet, oppaat ja aineistot rakennusalan ammattilaisille

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää tuotteistamme ja ratkaisuistamme:

Ekovillan ammattilaismyynti

+358 8613 9500

Lisää tuotteesta Puhallusvilla

Puhallusvilla

Ekovilla-puhalluseristeet soveltuvat kaikkeen puurakentamiseen ja sopivat mainiosti käytettäväksi samoissa kohteissa Ekovillalevyn kanssa.

Puhallusvilla uudisrakentamisessa
Puhallusvilla korjausrakentamisessa
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

EKOVILLA puhallusvillan tuotekortti
EKOVILLA puhallusvillan asennus
Puhallusvilla ympäristöseloste

Puhallusvilla ympäristöseloste

Tutustu tuotteen ympäristövaikutuksiin.

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän