Empire sähköpöydät ­‐ tehokkuutta toimistoon

Päivämäärä: 29.8.2017

Modeon uusi Empire-­sähköpöytämallisto tarjoaa kattavan malliston sähköpöytiä yksittäisistä pöydistä useamman pöydän kokonaisuuksiin. Kaikki Empire-­mallit ovat portaattomasti korkeussäädettäviä laajalla 60-126cm säätövälillä, runkoja löytyy sekä harmaana että valkoisena. Jokainen jalka on varustettu omalla moottorilla ja yhden työpisteen nostokyky on 100kg.

Erikokoisten kansien ansiosta yksittäinen työpiste on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Useamman työpisteen kokonaisuudet tuovat pöytiin entistä enemmän tukevuutta, ja avotoimiston yleisilme rauhoittuu, kun pöydät pysyvät jämäkästi yhdessä. Back‐to-back mallista voidaan muodostaa kahden hengen pisteitä tai pitkiä, yhtenäisiä rivejä, Cluster-­mallilla taas kolmen tai neljän hengen yhtenäisiä ryhmiä.

Empire‐sähköpöytämallisto on nyt saatavilla Modeosta. Tuotteisiin voi tutustua Helsingin myyntinäyttelyssämme arkisin kello 9-17 sekä syyskuun 13.-15. päivä järjestettävillä Showroom 2017 – messuilla osastolla 4a10. Tervetuloa!

Referenssihankkeet Modeo Oy

Tullin toimitilat Pasilaan

Tullin toimitilat Pasilaan

Helsinki

Kun Tulli muutti Helsingin Pasilaan uusiin tiloihin, haluttiin työntekijät tu...

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Espoo

Lääkeyhtiö Merck aloitti tilasuunnittelun puhtaalta pöydältä siirtyessään uut...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän