EFG Mingle - joustava ja tilatehokas sohvasarja monitilatoimistoon

Päivämäärä: 20.11.2017

EFG Mingle on uusi joustava ja elegantti moduulirakenteinen istuinkalustesarja, josta löytyy ratkaisu myös pieneen tilaan. Sarjan on suunnitellut KnudsenBergHindenes. ”Sarjan suunnittelu tähtäsi loistavaan istuinmukavuuteen ahtaissakin tiloissa”, selittää Steinar Hindenes. ”Muotoilu on yksinkertainen ja se sisältää muutaman tarkkaan valikoidun yksityiskohdan, jotka antavat sohvalle oman luonteensa.”

Sarja esiteltiin prototyyppinä Tukholman huonekalumessuilla 2017. Muotoilua on viimeistelty vuoden aikana ja nyt lanseerataan osaksi EFG:n istuinkalustemallistoa sisältäen lukuisia erilaisia kokoja, tyylejä, lisävarusteita ja pöytämoduuleja.

”EFG Mingle on mukava, toimiva ja tyylikäs sohvasarja, joka on lisäksi erittäin tilatehokas”, sanoo EFG-konsernin tuotepäällikkö Johan Björkman. ”Olemme tavoitelleet tehokkuutta ja toiminnallisuutta, mutta myös muita asiakkaillemme tärkeitä asioita: lattiapinta-ala, kuljetus ja materiaalit. Olemme erittäin tyytyväisiä esitellessämme nyt laajan EFG Mingle -malliston asiakkaillemme.”

EFG Mingle sopii hyvin useimpiin julkisiin tiloihin: toimistot, vastaanottotilat, koulut ja terveydenhuolto. Suorat ja kaarevat moduulit sekä pöydät mahdollistavat moninaiset erilaiset kokonaisuudet. Saatavissa myös valmiita yhdistelmiä.

EFG Mingle -sarjan on suunnitellut KnudsenBergHindenes. He ovat suunnitelleet myös suositun EFG Woods -tuolisarjamme.

EFG Mingle on saatavissa BimObject -portaalissa


EFG (European Furniture Group) on Euroopan suurimpia toimisto- ja julkisten tilojen kalustetoimittajia. Tavoitteemme on luoda lisäarvoa yksilöllisillä työympäristöratkaisuilla, jotka tukevat asiakkaidemme toimintaa ja yrityskuvaa. EFG:n laaja mallisto tarjoaa joustavat, inspiroivat ja pitkäkestoiset kalusteratkaisut jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. EFG Toimistokalusteet Oy palvelee asiakkaitamme Suomessa. Toteutamme myös asiakkaidemme toivomat sovellus- ja erikoistuoteratkaisut. Tämän kokonaisuuden hallinta antaa meille vankan kilpailuedun alalla.

Referenssihankkeet Input interior Oy

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Espoo...

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aava

Helsinki

Aavassa oli aiemmin ollut käytössä henkilökohtaiset työhuoneet. Haasteena oli...

Borenius Attorneys Ltd

Borenius Attorneys Ltd

Helsinki

Boreniuksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosina ja he tarvitsi...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän