Edulliset projektituotteet kylpyhuoneisiin Architectura ja O.novo

Päivämäärä: 22.5.2018

Selkeä muotoilu ja mietityt mitat ovat olleet Architectura- ja O.novo -tuotesarjojen lähtökohdat. Molemmat tuotesarjat sisältävät pesualtaita, WC-istuimia, urinaaleja ja ammeita, joten ne sopivat monenlaisiin projekteihin.

Altaat on valmistettu laadukkaasta saniteettiposliinista ja niissä on laaja kokovalikoima. Pienimmät ovat kooltaan vain 360x260 mm ja suurimmat 1300x485 mm. Myös WC-istuimissa on useita eri kokovaihtoehtoja lyhyistä Compact-malleista erikoissuuriin XL-kokoihin ja hoivarakentamiseen suunnattuihin Vita-malleihin. Altaat ja WC-istuimet voi valita joko peruslasituksella tai helppohoitoisella CeramicPlus-lasituksella. Valikoituihin tuotteisiin on lisäksi saatavana antibakteerinen Antibac-käsittely.

Liikuntarajoitteisille löytyy molemmista tuotesarjoista (Architectura Vita / O.novo Vita) omat erikoistuotteensa. WC-istuinkansi voidaan varustaa tukevoittavilla ja sivuttaisliikkeen estävillä tassuilla. Lisäksi kannen kiinnityssaranat voidaan yhdistää toisiinsa terästapilla. Myös istuinkannet on saatavana Antibac-käsiteltyinä. Lisäksi päällikannen otelevennys parantaa omalta osaltaan käyttöhygieniaa.

Ammeet on valmistettu helppohoitoisesta saniteettiakryylistä ja niiden kokovalikoima on 1400-1900 mm. Niihin on lisävarusteena saatavana tukikahvat sekä niskatyyny. Ammeet voidaan myös varustaa erilaisilla poretoiminnoilla.

Urinaaleissa on keskitytty vedensäästöön ja niiden huuhtelumäärä onkin vain 0,8 L. Villeroy & Bochin valikoimassa on myös kokonaan vedetön urinaali Subway Aquazero.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän