EB-Therm 400 ®

Päivämäärä: 23.2.2018

Tyylikäs ja moderni lattialämmitystermostaatti, jossa on värinäyttö ja erikseen säädettävä energiansäästöohjelma. Se soveltuu loistavasti käyttäjälle, jolla on tiukat vaatimukset energiatehokkuuden suhteen ja joka haluaa sovittaa lämmityksen täysin tarpeittensa mukaiseksi. Täyttää ekosuunnitteludirektiivin vaatimukset.

EB-Therm 400 on sarjan monipuolisin termostaatti. Siinä on useita energiansäästöohjelmia ja -toimintoja, jotka huolehtivat lämmöstä ja mukavuudesta, kun niitä tarvitaan.

EB-Therm 400 on yhteensopiva useimpien saatavana olevien antureiden kanssa. Tämä helpottaa esimerkiksi itse tehtyjä remontteja, jos halutaan vaikka säilyttää nykyinen lattialämmitys ja vaihtaa vain termostaatti.

Hotelliohjelman avulla lämmitystä voidaan ohjata kauko-ohjaustulon kautta, kuten ulkoisella kortinlukijalla, jossa on säädettävä jälkilämmitysaika, koska termostaatissa on integroitu aikareletoiminto. Lämpötila-asetukset vaihtuvat automaattisesti, kun hotellivieras saapuu tai lähtee huoneesta, ja jälkilämmitysaika on täysin säädettävissä. Tämä tekee yksinkertaiseksi määrittää, kuinka kauan lämmön on oltava päällä huoneen kuivaamiseksi hotellivieraan poistuttua huoneesta. Vieras voi säätää lattialämmitystä vain esimerkiksi 20–27 asteen välillä. Muut toiminnot on lukittu.

Vanhukset, erityis-/väliaikaisasuminen, koulut, julkiset tilat

Hotelliohjelman avulla termostaatti voidaan mukauttaa muihin julkisiin tiloihin, joissa käyttäjien ei haluta pystyvän muuttamaan perusasetuksia liikaa. Termostaatin silloitetun kauko-ohjaustulon avulla toimintoja voidaan lukita siten, että käyttäjä voi säätää lattialämmitystä vain esimerkiksi 19–25 asteen välillä.

Referenssihankkeet Ebeco Oy

Raidevaihteiden lämmitysjärjestelmät Ruotsissa

Raidevaihteiden lämmitysjärjestelmät Ruotsissa

Stockholm

Lumi, jää ja kylmyys tuottavat raideliikenteelle jatkuvia ongelmia talvisin. ...

Renova

Renova

Göteborg

Renova on Länsi-Ruotsin johtava ympäristöyritys. Se toimii jätteenkäsittely- ...

Gardemoen

Gardemoen

Oslo

Norjan suurimman lentokentän Gardemoenin kautta kulkee Oslossa vuosittain yli...

Münchenin lentokenttä

Münchenin lentokenttä

Münich

Lentokentät ovat kuin hyvin öljyttyjä koneistoja, joilla on tiukat aikataulut...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän