Van der Valk Hotellit Alankomaat

Van der Valkilla on lähes sata hotellia, joista lähes kaikki ovat perheenjäsenten johtamia, ja se on maailmanlaajuisesti tunnettu nimi. Perheyritys ei ole enää vain Alankomaissa, vaan viimeisen sadan vuoden aikana se on avannut toimipisteitä myös Saksassa, Belgiassa, Ranskassa, Espanjassa ja Alankomaiden Antilleilla. Alankomaiden suurin hotellipitäjä pitääkin kestävyyttä ensiarvoisen tärkeänä.


Liitetyt tuotteet: Käsikuivaimet

Käsikuivaimet

Nopea ja hygieeninen käsien kuivaus HEPA-suodatetulla ilmalla.

Dyson

Van der Valk Hotellit
Haaste

Monet Van de Valkin hotellit ovat johtavia ylellisyyden, mukavuuden ja kestävän kehityksen alalla. Ravintoloiden, huoneiden ja tietenkin pesutilojen on täytettävä korkeimmat vaatimukset. Van der Valk etsi ylellisintä kuivausmenetelmää, jolla on pienin ekologinen jalanjälki.

Ratkaisu

Van der Valkin hotellien vieraat nauttivat tehokkaasta tavasta pestä ja kuivata kätensä, ja samalla konserni täyttää hygienia- ja kestävyystavoitteensa.

Tyylikäs muotoilu

Dyson Airblade Wash+Dry -käsikuivausrummun minimalistinen muotoilu lisää osaltaan hotellien ylellistä tunnelmaa. Koska vieraat pesevät ja kuivaavat kätensä lavuaarin päällä, ei ole tarpeen asentaa erillisiä kuivausmenetelmiä. Tämä tarkoittaa, että paperin lojuminen, vesipisarat lattialla ja höyryn loppuminen puuvillarullasta ovat mennyttä aikaa.

Nopea ja hygieeninen

Dyson Airblade Wash+Dry -käsienkuivaaja ei ainoastaan tee pesuhuoneista raikkaan näköisiä, vaan se on myös erittäin hygieeninen kuivausmenetelmä. Hanan HEPA-suodatin suodattaa 99,97 % bakteereista ilmasta ja puhaltaa kädet kuiviksi 14 sekunnissa. Sekä vesihana että integroitu käsienkuivain ovat täysin anturiohjattuja ja kosketusvapaita. Koska mitään pintaa ei tarvitse koskettaa, bakteerien leviämisen riski on minimaalinen.

Kestävä

CO2-kulutuksen vähentäminen on yksi tärkeimmistä askelista kohti kestävämpää maailmaa. Tehokas muotoilu ja Airblade™-teknologia yhdessä vähentävät hiilidioksidipäästöjä jopa 76 % tavanomaisiin käsienkuivaajiin verrattuna ja jopa 80 % paperipyyhkeisiin verrattuna.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Dyson

Dyson Airblade 9KJ

Dyson Airblade 9KJ

Nopein ja energiatehokkain HEPA-suodatettu käsienkuivaaja


Dyson Airblade V

Dyson Airblade V

Dyson Airblade V Nickel - suunniteltu hygieeniseen suorituskykyyn.


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Dyson

Chirec Delta -sairaala

Chirec Delta -sairaala

Belgia

CHIREC Hospital Group on belgialainen sairaalakonserni, jolla on useita hoi...

EDGE Olympic Amsterdam

EDGE Olympic Amsterdam

Alankomaat

Vuonna 2015 OVG - nykyisin EDGE Techologies - avasi maailman kestävimmän rake...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän