EDGE Olympic Amsterdam

Vuonna 2015 OVG - nykyisin EDGE Techologies - avasi maailman kestävimmän rakennuksen: The EDGE on the Zuidas Amsterdamissa. Uutta pääkonttoria varten EDGE Olympic etsi jälleen kerran innovatiivisimpia ja kestävimpiä ratkaisuja. Rakennus on suurelta osin pyöreä, ja se on kehitetty kunnioittaen asuinympäristöä. Toimistorakennuksen perustana on vanha, olemassa oleva rakennus, jonka käyttöikä oli päättynyt. Rakennuksen purkamisen sijaan se päätettiin kunnostaa. Esimerkiksi kahdessa ylimmässä kerroksessa on puurakenne, joka voidaan purkaa suhteellisen helposti tulevaa uudelleenkäyttöä varten. Siksi myös tämä osa rakennuksesta on cradle-to-cradle-sertifioitu.

Kestävyyden, suunnittelun, joustavuuden ja terveellisen ympäristön yhdistäminen tarkoittaa usein valintojen tekemistä. EDGE Olympicin kehittämisen aikana OVG ei halunnut tinkiä mistään osa-alueesta. Ja he onnistuivat siinä. Esimerkiksi rakennuksen valaistus koostuu LED-valaisimista. Käyttäjät kokevat tämän päivänvalona (90 % samaa kuin päivänvalo) ja väsyvät vähemmän todennäköisesti. Perinteiseen loisteputkivalaisimeen verrattuna se kuluttaa myös paljon vähemmän energiaa ja sen käyttöikä on paljon pidempi.

" Amsterdamin Zuidasissa sijaitseva EDGE Olympic on ensimmäinen EDGE Technologiesin uuden sukupolven rakennuksista. Uusinta teknologiaa hyödyntävä toimisto on vahvasti sitoutunut käyttäjän ja ympäristön hyvinvointiin. Tämän rakennuksen pesutiloihin valittiin Dyson Airblade Wash+Dry, joka säästää lähes 80 % hiilidioksidia." - Erik Ubels, teknologiajohtaja EDGE Technologies


Liitetyt tuotteet: Käsikuivaimet

Käsikuivaimet

Nopea ja hygieeninen käsien kuivaus HEPA-suodatetulla ilmalla.

Dyson

Pesuhuoneen pesusaari on suunniteltu erityisesti Dyson Airblade Wash+Dry -käsienkuivainta varten. Käsienkuivaaja on suunniteltu niin, että sen ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset, ja sen tilaa säästävä muotoilu mahdollistaa käsien pesun ja kuivauksen suoraan pesualtaan yläpuolella. Se on anturiohjattu ja säästää siten jopa 80 % vettä tavallisiin hanoihin verrattuna.

Nopea mutta tehokas

Kädet kuivuvat vain 14 sekunnissa. Nopea kuivumisaika yhdistettynä tehokkaaseen tekniikkaan tarkoittaa, että Dyson Airblade Wash+Dry -käsienkuivain tuottaa jopa 80 % vähemmän hiilidioksidia kuivaussykliä kohden kuin paperipyyhkeet ja jopa 76 % vähemmän kuin perinteiset käsienkuivaajat

. Puhdas ja hygieeninen

Ilma suodatetaan HEPA-suodattimella, joka poistaa 99,95 % bakteerien kokoisista hiukkasista. Se on anturiohjattu, kosketusvapaa ratkaisu, joten mihinkään ei tarvitse koskea. Ja koska kädet kuivataan lavuaarin yläpuolella, vettä ei tipu lattialle eikä paperipyyhkeitä tarvitse sotkea.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Dyson

Dyson Airblade 9KJ

Dyson Airblade 9KJ

Nopein ja energiatehokkain HEPA-suodatettu käsienkuivaaja


Dyson Airblade V

Dyson Airblade V

Dyson Airblade V Nickel - suunniteltu hygieeniseen suorituskykyyn.


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Dyson

Chirec Delta -sairaala

Chirec Delta -sairaala

Belgia

CHIREC Hospital Group on belgialainen sairaalakonserni, jolla on useita hoi...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Van der Valk Hotellit Alankomaat

Van der Valk Hotellit Alankomaat

Alankomaat

Van der Valkilla on lähes sata hotellia, joista lähes kaikki ovat perheenjä...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän