• Detex – enemmän kuin palovaroitin
  • Detex – enemmän kuin palovaroitin

Detex – enemmän kuin palovaroitin

DETEX on maailman ensimmäinen itsenäinen kanavaton savunilmaisin/savunpoistoimuri. Se sisältää palovaroittimen ja suodatinyksikön, joka puhdistaa palokaasuja myrkyistä. Kun ilmaisin laukaistaan, DETEX käynnistää savuimurin 192 m3/h virtausnopeudella, suodattaa tulipalon tuottamat kaasut ja käsittelee ympäröivää ilmaa sen puhdistamiseksi.

Mikäli palon sattuessa rakennuksesta poistuminen on mahdotonta, luo DETEX alleen selviytymisvyöhykkeen, jossa ilma on vähemmän myrkyllistä. Tämä antaa pelastushenkilökunnalle arvokkaita lisäminuutteja ihmishenkien pelastamiseen. Poistumiskäytävissä DETEX parantaa näkyvyyttä ja ilmanlaatua vähentäen paniikkivaikutusta.

DETEXiä voidaan käyttää sekä yksittäisten huoneiden että poistumisteiden suojaamiseen hotelleissa, sairaaloissa, kouluissa, toimistoissa, asuinrakennuksissa, junissa, laivoissa jne. DETEX on saatavilla pinta-asennettavana tai alakattoon upotettavana mallina ja se voidaan myös asentaa osaksi olemassa olevaa kiinteistöjärjestelmää.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...