Danfoss on julkaissut patteritermostaattioppaan

Päivämäärä: 20.11.2018

Vuonna 1943 Danfoss kehitti ensimmäisen termostaattisen patteriventtiilin, jonka avulla asunnon omistajat pystyivät hallitsemaan huonelämpötiloja ja välttämään energian tuhlausta. Danfossin termostaattisen patteriventtiilin edistykselliset periaatteet ovat hyödyttäneet miljoonia asunnonomistajia vuosikymmenten saatossa ja asettavat vertailukohdan tänäkin päivänä.

Tiesitkö, että patteritermostaattien reaktionopeudessa on suuria eroja eri mallien välillä? Termostaatit, joissa on elektroninen tai kaasutäytteinen sensori reagoivat nopeasti lämpötilan muutoksiin ehkäisten yli- ja lämmitystilanteita, mikä näkyy parantuneena asumismukavuutena ja energiansäästöinä.

Danfoss investoi jatkuvasti tuotteiden kehittämiseen ja parantamiseen sekä uusien energiatehokkuutta lisäävien ratkaisuiden kehittämiseen. Tästä osoituksena Danfossilla on markkinoiden ainoat kaasutäytteiset sensorit termostaateissaan ja uudella Danfoss Eco™ elektronisella patteritermostaatilla nopea ja tarkka lämpötilan säätäminen onnistuu helpommin kuin koskaan.

Vaihtamalla vanhat patteritermostaatit nopeasti reagoiviin termostaatteihin lisäät asumismukavuutta, saat merkittäviä energiansäästöjä ja pienennät asunnon hiilijalanjälkeä.

Lataa tästä valintaopas, jossa käymme läpi asiat, jotka sinun tulee ottaa huomioon valitessasi patteritermostaatteja- ja venttiilejä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän