Danfoss Ally™ - Ei enää perinteistä ohjausyksikköä

Päivämäärä: 27.10.2020

Danfoss Ally™ - uusi älykkäiden lämmitysratkaisujen edelläkävijä!

Danfoss Ally™ tarjoaa täydellisen älykkään lämmitysjärjestelmän edut - yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä sovelluksella. Älypuhelimen avulla ohjataan ja hallitaan kodin Danfoss Ally™ patteritermostaatteja ja Danfoss Icon™ vesikiertoista lattialämmitystä. 

Mikä Ally™ on?

Danfoss Ally™ on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla saadaan täysi hallinta kodin patterilämmitykseen ja vesikiertoiseen lattialämmitykseen - paikasta riippumatta. Danfoss Ally™ järjestelmässä Danfoss Ally™ patteritermostaatit ovat langattomasti (zigbee) yhteydessä internettiin kytkettävään Danfoss Ally™ Gatewayhin. Lämpötilan ohjaus tapahtuu mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovellukseen voidaan kytkeä useita Gateway-laitteita (esim. asunnolle ja vapaa-ajan asunnolle omansa). Lämmityksen ohjaussovellus Danfoss Ally™ App on saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Mistä Danfoss Ally™ koostuu:

 • Danfoss Ally™ Patteritermostaatti
 • Danfoss Ally™ Gateway
 • Integraatio vesikiertoisen lattialämmityksen älykkääseen Danfoss Icon™ -ohjaukseen
 • Kaikki ohjaus tapahtuu Danfoss Ally™ sovelluksella, saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Danfoss Ally™ patteritermostaatti on erittäin tarkka ja nopeasti reagoiva patteritermostaatti, jossa on monipuoliset säätömahdollisuudet. Lämpötilaa voidaan säätää joko manuaalisella säätöpyörällä tai ajastamalla Danfoss Allymobiilisovelluksen kautta.  Asentaminen käy helposti ohjatun asennustoiminnon avulla.

Patteritermostaattien lisäksi tarvitaan internettiin kytkettävä Danfoss Ally™ Gateway, johon patteritermostaatit ovat langattomasti yhteydessä. Yhteen Gatewayhin voi kytkeä max. 32 patteritermostaattia.

Danfoss Ally™ Gatewayhin voidaan kytkeä Zigbee sovellusmoduulin avulla Danfoss Icon™ vesikiertoinen lattialämmitys, jolloin voit hallita Danfoss Allysovellutuksen avulla myös lattialämmitystä.

Integraatioiden kautta (Google Assistant ja Amazon Alexa) voit ohjata lämmitystäsi myös ääniohjauksella.

Yksi sovellus. Yksi näyttö. Niin yksinkertaista.

Danfoss Ally ™ -sovellus on kirjaimellisesti kaikki mitä tarvitset kodin lämmityksen ohjaamiseen, aikatauluttamiseen ja seuraamiseen - mistä tahansa ja milloin tahansa.

 1. Asenna Danfoss Ally™ patteritermostaatit ja Danfoss Ally™ Gateway 
 2. Lataa ilmainen Danfoss Ally™ sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta
 3. Ja olet valmis.

Intuitiivinen Danfoss Ally ™ sovellus on suunniteltu tekemään jokapäiväisestä elämästä mahdollisimman helppoa ja miellyttävää. Sovelluksessa on opastava pika-asennus. Voit sovittaa kodin lämmityksen päivittäisiin rutiineihisi. Saat sinulle täydellisen yleiskatsauksen ja hallinnan - aina.

Elämä on tarpeeksi monimutkaista. Älykkään lämmityksen ei tarvitse olla.

Danfoss Ally™ - Edut

 • Täsmällistä lämpötilojen hallintaa
 • Kustannussäästöjä lämmityksen aikataulutuksella – jopa 30%
 • Sovellusohjaus - Ei enää erillistä ohjausyksikköä
 • Ääniohjausmahdollisuus - Ally™ on pelkkänä korvana
 • Intuitiivinen – helppo asentaa ja käyttää
 • Zigbee -sertifioitu.

Lisätietoa: Danfoss.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän