Dahlilta Boldan-tuotteet viemäreiden sukitukseen

Päivämäärä: 4.6.2019

Viemärien sukitus tarjoaa etuja perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna, ja sukitustuotteiden kysyntä onkin jatkuvassa nousussa. Nyt saat laadukkaat Boldan-sukitussaneeraustuotteet Dahlilta – ainoana LVI-tukkuna Suomessa!

Boldan on Suomen johtava sujutustarvikkeiden asiantuntija, jonka pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Nurmijärvellä ja tuotteita valmistetaan myös Korian tehtaalla. Dahlin varastovalikoimasta löytyy nyt mm. Boldan sujutussukat, haarakappaleet, bladderit, sisäpussit, prelinerit, epoksit sekä tuotteet putken jyrsintään ja puhdistukseen. Kun teet tilauksen Boldan-tuotteista, tuotteet ovat noudettavissa lähimmästä Dahlin palvelupisteestä heti seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Dahlilta saat kätevästi samalla kertaa muutkin viemäriremonteissa tarvittavat LVI-tarvikkeet. Ja jos urakan aikataulu on tiukka, kannattaa pitää mielessä Dahlin luotettavat ja joustavat työmaakuljetukset.

Referenssihankkeet Dahl Suomi Oy

Säde-sairaala

Säde-sairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Uudisrakennus | Tampere | 180,00 milj €

Tunnelin rakentamista koskeva päätös tehtiin syyskuussa 2013 ja louhinnat alk...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän