Condair EL elektroditoimiset höyrykostuttimet

Condair EL elektroditoimiset höyrykostuttimet

Condair EL laitteissa on kosketusnäytöllä varustettu helppokäyttöinen ja suomenkielinen käyttöpaneeli. Monipuolinen ohjelmavalikko mahdollistaa laitteen sovittamisen käyttötarkoitukseen ja säätötapaan soveltuvaksi.

Laitetehot kattavat höyryntuoton alueella 2 -90kg/h. Suuremmat laitetehot on mahdollista toteuttaa liittämällä useampi laite LinkUp-toiminnolla toisiinsa.

Condair EL  liitetään talousvesiverkkoon. Vedessä olevat mineraalit saavat vedessä aikaan sähkönjohtavuuden, jota hyödyntämällä Condair EL tuottaa puhdasta höyryä. Laitteiston sisäinen automatiikka valvoo veden mineraalikertymää ja suorittaa automaattisesti tarvittavia huuhteluja laitteen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Laitevalikoimassamme myös kennokostuttimet, sumuttavat laitteistot, siirrettävät haihduttavat kostuttimet ja ilmankuivaajat.

Kiinnostuitko ? Katso lisää www.brautek.fi tai ota yhteyttä brautek@brautek.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...