ClimateCooler tuo älyä kattoihin

Päivämäärä: 4.5.2016

Tikkurilan älykäs ClimateCooler-kattopinnoitusjärjestelmä auttaa viilentämään kattoja ja säästämään energialaskuissa.

Suurin osa auringon lämpösäteilystä on infrapunasäteilyä (IR). ClimateCooler-pinnoite heijastaa jopa 80 % auringon lämpösäteilystä takaisin avaruuteen verrattuna tavanomaiseen mustaan bitumikattoon. Lämpöä heijastava kate vähentää ilmastoinnin tarvetta ja on hyödyksi – ei ainoastaan ympäristölle, vaan rakennusten sisäilmalle, ja pienentää energialaskuja.

Vesiohenteisia ClimateCooler-tuotteita on tarjolla kahdessa perheessä – Uni ja Flex. Kummatkin tuotteet heijastavat yhtä hyvin auringon IR-säteilyä, kiiltoaste on himmeä ja värivalikoima: musta, vaalean harmaa, tumman ruskea, tiilenpunainen, valkoinen ja antrasiitti. Erot ovat lähinnä tuotteiden käyttöalueissa.

Uni-perheen tuotteet on kehitetty katoille, joiden katteena ovat betonitiilet tai kuitusementtilevyt, Flex-perheen tuotteet soveltuvat paremmin huonokuntoisiin kattoihin sekä tasakattoihin, joissa on katteena esim. bitumihuopa. Flex-tuotteet ovat joustavampia, ja ne on kehitetty erityisesti vaikeille alustoille.

ClimateCooler-pinnoite levitetään aina puhtaille ja kuiville pinnoille. Käsitelty pinta on UV-stabiili, hylkii vettä ja sisältää lämpösäteilyä heijastavia pigmenttejä.

Lisätietoja: http://www.tikkurila.fi/climatecooler

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän