CLAGE-läpivirtauslämmittimet käyttövedelle

Päivämäärä: 9.6.2020

CLAGE GmbH on saksalainen yritys joka on erikoistunut pienien mutta tehokkaiden sähkökäyttöisten vedenlämmittimien tuotantoon ja jakeluun – jo vuodesta 1951.  

Pieni ja tehokas läpivirtauslämmitin lämmittää veden käytön mukaan.

CLAGE tarjoaa ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin myös paikoissa, joihin lämminvesiputkien asennus on hankalaa. Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta – ja CLAGE. Läpivirtauslämmitin liitetään kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Helpoimmassa tapauksessa vain töpseli seinään. 

Läpivirtauslämmitintä voidaan käyttää pitkien lämpimän veden linjojen vetämisen sijasta esimerkiksi työmaan parakeissa, taukotuvissa, konttitoimistoissa, autotalleissa, omakotitaloissa, veneissä, mökeissä, junissa, toimistoissa ja yleisissä tiloissa.

SÄÄSTÄÄ VETTÄ, ENERGIAA, LUONTOA

CLAGE:n läpivirtauslämmitin toimii alipaineperiaatteella. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi, ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa.

Energian säästö merkitsee myös luonnon säästymistä. Vedensäästöä edesauttaa myös hanan erikoissuutin, joka hajauttaa veden hienojakoiseksi suihkuksi. 

RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA

CLAGE:n vedenlämmitinvalikoimassa on monia eritehoisia malleja. Sarjan pieninkin malli (3,5kW) tuottaa 35° vettä kaksi litraa minuutissa, mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun. Sarjan tehokkain (27kW) tuottaa lämmintä vettä 13,8 litraa minuutissa.

CLAGE:n hallinta onnistuu myös langattomalla kaukosäätimellä tai Smart Control -sovelluksen avulla.

PIENI KOKO JA TYYLIKÄS ULKOASU

Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!


     


Maahantuoja Epicur Group Oy / TaloLVI

Etsimme jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä info@talolvi.fi tai 0400 164 594

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän