Champion Doorilta nyt saa rullapalo-ovia kaikkiin paloluokkiin

Päivämäärä: 13.8.2015

KUN HÄTÄ ON SUURIN, ON APU CHAMPION DOOR FIRE

Champion Door Fire on kotimainen erikoisoviratkaisu kohteisiin, joissa ovilta vaaditaan standardien mukaisia paloturvallisuusominaisuuksia. Champion Doorin rullautuvat palo-ovet voidaan asentaa rakenteiden sisään huomaamattomasti, ne ovat keveitä ja niillä on pieni tilantarve.

Palo- ja savusulkuovet estävät tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu välittömästi alas suojakotelosta hälytyksen sattuessa. Ovitoimitukseen sisältyy akkuvarmennettu ohjauskeskus - ovi toimii vaikka virta olisi katkennut. Ovi voidaan liittää rakennuksen omaan palonilmaisu- ja hälytysjärjestelmään ja siihen voidaan lisäksi kytkeä erillisiä savu- ja lämpöilmaisimia sekä hälyttimiä.

Champion Door Fire savuverhot täyttävät EN12101-1 standardin vaatimukset ja ne ovat myös E-merkittyjä. Champion Door Fire palorullaovet täyttävät EN1634-1 standardin vaatimukset.

Champion Door maahantuo Firescreen palorullaovia, katso tuote-esitteet alta.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän