Champion Door palo-ovet ja savuverhot

Päivämäärä: 2.2.2015

Champion Door Fire on kotimainen erikoisoviratkaisu kohteisiin, joissa ovilta vaaditaan standardien mukaisia paloturvallisuusominaisuuksia. Champion Doorin rullautuvat palo-ovet voidaan asentaa rakenteiden sisään huomaamattomasti, ne ovat keveitä ja niillä on pieni tilantarve. Palo- ja savusulkuovet estävät tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu välittömästi alas suojakotelosta hälytyksen sattuessa. Ovitoimitukseen sisältyy akkuvarmennettu ohjauskeskus - ovi toimii vaikka virta olisi katkennut. Ovi voidaan liittää rakennuksen omaan palonilmaisu- ja hälytysjärjestelmään ja siihen voidaan lisäksi kytkeä erillisiä savu- ja lämpöilmaisimia sekä hälyttimiä. Champion Door Fire savuverhot täyttävät EN12101-1 standardin vaatimukset ja ne ovat myös E-merkittyjä. Champion Door Fire palorullaovet täyttävät EN1634-1 standardin vaatimukset.

Palorullaovi (malli CDF-E120)
Huomaamaton ja nopeatoiminen palo- ja savusulkuovi estää tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. CDF-E120-palorullaovi asennetaan tavallisesti avoimeen kulkuaukkoon tai käyttöovelle lisäoveksi. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu alas välittömästi paloilmaisimien reagoinnista.

Savuverho CDF-S
Moottoritoiminen palonkestävästä kankaasta valmistettu savuverho, jonka avulla ohjataan savukaasuja savunpoistoluukun kautta ulos ja näin minimoidaan savuvahingot. Savuverho CDF-S voidaan myös liittää paloilmoitinjärjestelmään. Verho rullautuu ennalta määrättyyn korkeuteen, eikä se estä alla olevaa liikennettä.

Champion Door -palo-ovien tekniikka
Champion Door Fire CDF-E 120 on testattu ja koepoltettu suomalaisessa testilaboratoriossa EN 1634-1 palonkestävyysstandardin mukaan. Tuote täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset ja ylittää kaikki luokan E 120 vaatimukset. Ovi täyttää luokan EW-20 ilman sprinklerikastelua. Suojaetäisyydeltä 2 m oven EW-luokka on 30.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän