Champion Door palo-ovet ja savuverhot

Päivämäärä: 2.2.2015

Champion Door Fire on kotimainen erikoisoviratkaisu kohteisiin, joissa ovilta vaaditaan standardien mukaisia paloturvallisuusominaisuuksia. Champion Doorin rullautuvat palo-ovet voidaan asentaa rakenteiden sisään huomaamattomasti, ne ovat keveitä ja niillä on pieni tilantarve. Palo- ja savusulkuovet estävät tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu välittömästi alas suojakotelosta hälytyksen sattuessa. Ovitoimitukseen sisältyy akkuvarmennettu ohjauskeskus - ovi toimii vaikka virta olisi katkennut. Ovi voidaan liittää rakennuksen omaan palonilmaisu- ja hälytysjärjestelmään ja siihen voidaan lisäksi kytkeä erillisiä savu- ja lämpöilmaisimia sekä hälyttimiä. Champion Door Fire savuverhot täyttävät EN12101-1 standardin vaatimukset ja ne ovat myös E-merkittyjä. Champion Door Fire palorullaovet täyttävät EN1634-1 standardin vaatimukset.

Palorullaovi (malli CDF-E120)
Huomaamaton ja nopeatoiminen palo- ja savusulkuovi estää tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. CDF-E120-palorullaovi asennetaan tavallisesti avoimeen kulkuaukkoon tai käyttöovelle lisäoveksi. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu alas välittömästi paloilmaisimien reagoinnista.

Savuverho CDF-S
Moottoritoiminen palonkestävästä kankaasta valmistettu savuverho, jonka avulla ohjataan savukaasuja savunpoistoluukun kautta ulos ja näin minimoidaan savuvahingot. Savuverho CDF-S voidaan myös liittää paloilmoitinjärjestelmään. Verho rullautuu ennalta määrättyyn korkeuteen, eikä se estä alla olevaa liikennettä.

Champion Door -palo-ovien tekniikka
Champion Door Fire CDF-E 120 on testattu ja koepoltettu suomalaisessa testilaboratoriossa EN 1634-1 palonkestävyysstandardin mukaan. Tuote täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset ja ylittää kaikki luokan E 120 vaatimukset. Ovi täyttää luokan EW-20 ilman sprinklerikastelua. Suojaetäisyydeltä 2 m oven EW-luokka on 30.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...