Champion Door Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin Nivalan teollisuusalueella.

Päivämäärä: 27.1.2014

Suuria teollisuusovia valmistava Champion Door Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin Nivalan teollisuusalueella. Täysin uudet yli 4000 m2:n tilat antavat entistä paremmat mahdollisuudet kasvattaa ja tehostaa yrityksen toimintaa. Kuluvalla tilikaudella yrityksen liikevaihdon kasvu on yli 20% ja n. 70% tuotteista menee vientiin. Uusi osoite on Hopeatie 2, 85500 Nivala. Tilat on rakennuttanut Nivalan Teollisuuskylä Oy.

Champion Door Oy kotimainen teollisuusovia valmistava perheyritys joka toimii kansainvälisesti. Yrityksen tuotteita ovat ylöslaskostuvat kangasnosto-ovet joilla on monia etuja perinteisiin oviratkaisuihin verrattuna. Ne eivät vaadi ylimitoitettuja tukirakenteita itse rakennukseen, joka merkitsee säästöä rakentamiskustannuksissa. Myös avautuakseen kangasnosto-ovet eivät vaadi suurta tilaa rakennuksen sisältä. Champion Door Oy:n asiakkaita ovat teollisuuslaitokset, lentokonevalmistajat, lentoyhtiöt, telakat sekä satamat.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän