Care – Esteetön kylpyhuonekin voi olla kaunis

Päivämäärä: 27.9.2018

Omatoiminen WC-käynti ei ole kaikille itsestäänselvyys. Jotta mahdollisimman moni pystyisi hoitamaan WC-käyntinsä omatoimisesti on Villeroy& BochGustavsberg kehittänyt sarjan Care-tuotteita, jotka luovat esteettömän kylpyhuonekokonaisuuden. Sen lisäksi että tuotteemme noudattavat tiukkoja hygienia-, käyttöystävällisyys-, sekä laatuvaatimuksia, on niissä panostettu myös ulkonäköön. Näin ollen esteetönkin kylpyhuone voi olla kaunis, ja sopii sairaaloiden ja palvelutalojen lisäksi erinomaisesti myös omaan kotiin.

Kaikissa eri Care-tuotekategorioissa on fiksuja, tarkkaan harkittuja tuoteominaisuuksia. Esimerkiksi pidennetty WC-istuin soveltuu erinomaisesti pyörätuolin käyttäjälle, pesualtaissa on tukikahvat tai alapintaan sijoitetut näkymättömät oteurat ja hanoissa on pidennetyt helppokäyttöiset kahvat.

Muotoilun ja näkyvien ominaisuuksien lisäksi Care-tuotteissamme on panostettu erityisesti myös posliinin hygieenisiin ominaisuuksiin. WC-istuimissa on Hygienicflush-huuhtelu ja mahdollisuus AntiBac-käsittelyyn, joka vähentää bakteerikasvua 99,9%. Kaikkiin posliineihin on myös valittavana CeramicPlus-pintakäsittely, joka tekee puhtaanapidosta erityisen helppoa.

Tule tutustumaan Care-tuotteisiimme ja paljon muuhun 10-12.10 järjestettäville Finnbuild-messuille osastolle 7f110.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän