• C63-R – upotettava modulivalaisin vaativiin kohteisiin
  • C63-R – upotettava modulivalaisin vaativiin kohteisiin

C63-R – upotettava modulivalaisin vaativiin kohteisiin

Glamox C63-R on LED-modulivalaisin, joka on suunniteltu kohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa IP-luokitusta sekä iskunsietokykyä (IK-luokitus). Valaisimen valoaukko on suojattu lasilla tai polykarbonaattilevyllä, joten valaisin soveltuu myös kohteisiin, joissa suojalasi on kielletty, esim. elintarviketeollisuus.

Erikoisvaatimuksia vastaava
Glamox C63-R on suunniteltu kohteisiin, joissa on normaalia korkeammat vaatimukset hygienialle. Tämä LED-valaisin täyttää nämä vaatimukset. Glamox C63-R on IP55 alapuolelta (huoneen puolelta), joten se on vesitiivis sekä pölysuojattu tästä suunnasta. Valoaukkoa suojaavan lasin/polykarbonaattilevyn paksuus on 3mm. Vakiona valaisin saavuttaa IK07-luokituksen. Valaisin voidaan tilauksesta toimittaa MP- tai OP-versiona polykarbonaattisuojalla, jolla saavutetaan IK10-luokitus.

Häikäisysuojaus 
Glamox C63-R on saatavana laadukkailla häikäisysuojilla; mikroprismahäikäisysuoja (MP) tai opaali (OP). Näillä häikäisysuojilla varmistetaan hyvä valon laatu sekä häikäisysuojaus. Häikäisyindeksi: UGR22 (OP) tai UGR19 (MP).

Valaistuksen ohjaus
Valaisin on saatavana säädettävällä värilämpötilalla (tunable white), RGB-valonlähteillä, DALI-ohjauksella ja/tai integroiduilla sensoreilla, jotka mahdollistavat tehokkaan valaistuksen ohjauksen.

Sovellukset
Glamox C63-R soveltuu alueille, joissa on korkeammat hygieniavaatimukset, kuten keittiöt, elintarviketeollisuus, terveydenhoito, sairaalat tai laboratoriot.  Lue lisää osoitteessa: www.glamox.fi

Tai ota yhteys: Glamox Oy, tekninen joht. Juha Rajala, s-posti: juha.rajala@glamox.com,  p. 010 8410449

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...