C-Flush on turvallinen, tehokas ja nopea

Päivämäärä: 24.6.2019

C-Flush on kokonaisvaltainen vesikiertopatteriston puhdistusmenetelmä perussäätöineen ja raportteineen. Menetelmämme perustuu omavalmisteisiin laitteistoihin, jotka on pitkän tuotekehityksen tuloksena saatu kehitettyä juuri putkistojen ja pattereiden puhdistukseen. Samoin erittäin vankka ammattitaito yhdessä menetelmän kanssa takaa hyvän lopputuloksen.

C-Flush on turvallinen, tehokas ja nopea. Puhdistuksemme sopii kaikenlaisien pattereissa ja putkistoissa esiintyvien sakkaumien ja epäpuhtauksien poistoon. Puhdistus suoritetaan pääosin lämmön- jakokeskuksen kautta. Putkistoja ei tarvitse purkaa eikä pattereita irottaa. Jokaisen patterin toiminta varmistetaan erikseen. Menetelmä paljastaa myös verkoston viat, mm. epäkuntoiset patteriventtiilit ja linjasäädöt, jotka mainitaan kuntoraportissa, tai uusitaan heti puhdistuksen yhteydessä. Asukaille ei synny varsinaista haittaa, sillä puhdistus tapahtuu lämmönjakokeskuksessa. Toimenpiteen aikana käydään kiertämässä asuinhuoneistoissa ja seurataan patteriverkoston vedenkiertoa. Toimenpiteen jälkeen käydään ilmaamassa patterit.

Hyöty, joka saavutetaan puhdistuksen jälkeen on ilmeinen, sillä lämmitysverkosto toimii tasa- painoisemmin. Joissakin tapauksissa on vältytty lämmitysjärjestelmän uusimiselta puhdistuksen avulla. Palvelullamme on suuri taloudellinen hyöty kiinteistöille, joiden lämmitysverkosto tarvitsisi muutoin uusimisen tukosten johdosta. Toisena taloudellisena hyötynä on lämmityskustannuksien huomattava pieneminen. Tämä on todennettavissa muunmuassa energiatehokkaampana lämmityksenä. Puhdistusmenetelmämme maksaa itsensä takaisin lämmityskustannuksissa muutaman lämmityskauden aikana.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän