BRIX-ohutsaumatiiliverhous

Päivämäärä: 7.12.2016

Suomalainen Stofix Oy on kehittänyt täysin uudenlaisen tiiliverhousratkaisun pientalojen, kerrostalojen ja liikekiinteistöjen julkisivuihin.

Nopea, laastiton asennus työmaalla

Tehdasvalmisteiset, mittamoduloidut BRIX-tiililaattalevyt asennetaan työmaalla Stofix-kiinnitysjärjestelmään, joka ei vaadi lisäperustuksia. Asennus käy helposti ja nopeasti, säästä ja vuodenajasta riippumatta, eikä asennukseen tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista. Laastittomuuden ansiosta työmaalla ei synny enää laastipölyä.

Perinteisen muurauksen haastaja

BRIX haastaa perinteiset tiiliverhousratkaisut monin eri tavoin. Struktuuriltaan elävä, joustava ja moderni BRIX-tiiliarkkitehtuuri tuo uusia mahdollisuuksia julkisivusuunnitteluun. BRIX- elinkaari on pitkä ja rakenne huoltovapaa.

Moduuleilla tehokkuutta arkkitehtuurista tinkimättä

BRIX-tiiliverhous synnyttää merkittäviä kustannussäästöjä elinkaarensa eri vaiheissa: Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista. Asennusaikataulu on ennakoitavissa vuodenajasta riippumatta. Hoikka, tuulettuva verhousrakenne mahdollistaa energiatehokkaan eristyksen ja on pitkäikäinen sekä huoltovapaa.

Tutustu BRIX-ohutsaumatiiliverhoukseen >>

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän