BLACK & WHITE & WHITE

Päivämäärä: 31.8.2017

Gustavsbergin uuden Estetic-sarjan orgaaninen muotoilu on saanut inspiraationsa veden aaltoilusta. Tavallisesta poiketen se tarjoaa käyttöösi kolme tyylikästä värivaihto-ehtoa. Perinteisen valkoisen lisäksi voit nimittäin valita Estetic pesualtaat ja WC-istuimet myös mustana tai mattavalkoisena. Hanat ja suihkusekoittajat saat tietysti myös kromattuina. Hienostuneen lopputuloksen viimeistelet valitsemalla pesualtaan vesilukon ja pohjatulpan altaan värisinä. Kaarevine muotoineen Estetic on erittäin sulavalinjainen ja sopii hyvin moderniin kylpyhuonesisustukseen.

WC-istuimesta on myös seinäkiinnitteinen malli. Kaikki Wc-istuimet on toteutettu nykytyyliin avoimella huuhtelu-kauluksella (rimless) ja niissä on aina helppohoitoinen CeramicPlus-lasitus. Istuinkansi sulkeutuu hitaasti ja äänettömästi.

Estetic-allashanoissa on myös korkea vaihtoehto malja-altaille.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän