Best-Hall kattaa kaiken. Myös kiinteänä hallina.

Päivämäärä: 13.6.2012

Best-Hall on pohjoismaiden johtava, yksilöllisten teräsrunkoisten halliratkaisujen toimittaja. Best-Hall on joko kiinteä- tai kangaskatteinen, laajan asiakaskunnan useisiin tarpeisiin sopiva halli. Yli 35 vuoden kokemus sekä yli 4000 pystytettyä Best-Hallia ympäri maailman ovat tehneet yrityksestä alansa edelläkävijän.

Best-Hallilla on vahvaa osaamista pilarittomien, avarien tilojen rakenteesta, jossa sisätilat voidaan vapaasti järjestää erilaisten tarpeiden ja materiaalien mukaisesti. Best-Hall tunnetaan tinkimättömän korkeasta laadusta, kestävyydestä sekä yksilöllisistä halli- ja rakenneratkaisuista. Best-Hallin suurin vahvuus on kokonaisosaamisessa: asiakkaan tarpeista lähtevä suunnittelu, tuotanto ja asennus hoidetaan saman katon alta.

Best-Hallin kiinteä halli suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta. Best-Hall toimittaa kiinteitä halleja joko kokonais- tai osatoimituksena. Perustoimitus kattaa hallin perustukset, teräsrungon, seinien ja katon asennuksen, ikkunoiden, ovien, savunpoistoluukkujen sekä sadevesikourujen asennuksen.

Best-Hall-laatu tarkoittaa kokonaislaatua, jonka keskiössä on paras palvelu ja sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
Best-Hall Oy puh. (06) 832 5000

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän