BANO-KYLPYHUONE

Päivämäärä: 10.9.2013

Bano-kylpyhuoneratkaisu on kehitetty hoitoalanammattilaisten, arkkitehtien ja teollisten muotoilijoiden 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tuloksena palvelemaan ikääntyneitä sekä muita, joilla on heikentyneen liikunta- ja toimintakyvyn vuoksi vaikeuksia toimia tavallisessa kylpyhuoneessa. Bano-konseptissa yhdistyy turvallinen, hygieeninen ja kodinomainen kylpyhuoneympäristö ja siksi se soveltuu kodin, senioritalon, ryhmäkodin, hoivayksikön tai sairaalan kylpyhuoneeksi.

TOIMINNALLISUUS

Varusteiden oikea mitoitus, muoto ja sijoittelu sekä helppokäyttöinen dementiavarmistettu TOOL FREE -korkeudensäätö mahdollistavat kylpyhuoneen muokkaamisen käyttäjän yksilöllisten vaatimusten mukaiseksi.

TURVALLISUUS

Suihku- ja wc-istuimen testattu kuormankestävyys 500 kg sekä suihku- ja tukikahvojen 300 kg tekevät kylpyhuoneesta turvallisen vaativassakin käytössä.

HYGIENIA

Tukikahvojen ja -kaiteiden täysin saumattomat tartuntapinnat sekä kauttaaltaan antibakteeriset pinnoitteet helpottavat puhtaanapitoa ja parantavat ratkaisevasti kylpyhuoneen hygieniatasoa.

DESIGN

Varusteet on suunniteltu sopimaan yhteen myös ulkonäöltään, jolloin kokonaisuus on tyylikäs ja harmoninen. Varusteiden viimeistelty ulkonäkö vähentää laitosmaisuutta ja tuo kylpyhuoneeseen kodinomaista ilmettä.

LAATU/TAKUU

Kaikki Bano-tukivarusteet valmistetaan Norjassa Banon omissa tehtaissa, joiden yhteydessä toimivat myös tuotekehitys- ja testausosastot. Bano antaa varusteilleen kolmen vuoden tuotetakuun valmistusvirheiden varalle.

CE-MERKINTÄ

Bano-varusteet ovat CE-merkittyjä

CAD-pohjat ja muut lisätiedot Bano-konseptista:

www.bano.fi

Hovila Oy / Bano Partner Finland
09-5259 750
[email protected]

TERVETULOA APUVÄLINE 2013 –MESSUILLE TAMPEREELLE 7.-9.11.2013 TUTUSTUMAAN ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMESSA ESITELTÄVÄÄN UUDISTETTUUN BANO-KYLPYHUONEKONSEPTIIN

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi