Aurinko hyötykäyttöön NIBEn tuotteilla!

Päivämäärä: 7.6.2013

Aurinkoenergian hyödyntäminen lämmityksessä tuo suoraa säästöä kodin energiankulutukseen. NIBE on kehittänyt valmiita aurinkokeräinpaketteja, joiden avulla on helppoa hyödyntää ilmaista aurinkoenergiaa joko lisälämmönlähteeksi tai käyttöveden lämmitykseen. Aurinkoenergiaa pystytään hyödyntämään Suomessakin lähes ympäri vuoden – ainoastaan pimeimpinä talvikuukausina käyttöön tulee taukoa.

NIBEn aurinkokeräin-tuoteperheen tuotteet on helppo yhdistää NIBE-lämpöpumppuihin sekä käyttöveden lämmitykseen. Maalämpöpumppuihin, ilmavesi- sekä poistoilmapumppuihin löytyvät valmiit ratkaisut ja yhteiskäyttö on helppoa ja tehokasta. Mutta NIBE aurinkokeräimet voidaan helposti asentaa myös olemassa olevan öljykattilan, puu- tai pellettikattilan yhteyteen sekä suuriin kiinteistöihin – säästöä tulee aina, joten käyttömahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Aurinkokeräimien ohjaus hoituu joko omalla aurinko-ohjausyksiköllä tai lämpöpumpun ohjauksella. Osa malleista estää kompressorin käynnin, mikäli ilmaista aurinkoenergiaa on saatavilla. NIBEn valmiit aurinkokeräinpaketit sisältävät kaikki tarvittavat komponentit aina kattokiinnikkeisiin saakka. Tämä helpottaa paitsi asennustyötä myös kustannusten budjetointia, kun yllätyksiä ei tule. NIBE-aurinkokeräimien paneelikeräin on Euroopan käytetyin keräintyyppi.

Toimiva aurinkojärjestelmä on investointi, joka tuottaa ilmaista aurinkoenergiaa vuosien ajan. NIBEltä ja sen asiantuntevilta jälleenmyyjiltä saat apua oikean aurinkokeräinpaketin valinnassa. Vähennä kustannuksia sekä hiilijalanjälkeäsi, ja pyydä tarjous taloosi tai taloyhtiöösi jo tänään! Sivuillamme www.nibe.fi löydät lisätietoa uusista aurinkokeräinjärjestelmistämme sekä esimerkkikohteita, joissa on hyödynnetty aurinkoenergiaa – pientaloista kerrostaloihin.

Panosta aurinkoiseen tulevaisuuteen!

Referenssihankkeet NIBE Energy Systems Oy

Hakalankatu 6

Hakalankatu 6

Salo

Asunto Oy Hakalankatu 6 sijaitsee Salon kaupungissa. Kiinteistö muodostuu kol...

As Oy Kuusamakuja

As Oy Kuusamakuja

Tampere

As Oy Kuusamakuja on Tampereen Peltolammilla sijaitseva kahden kerrostalon ta...

Auto-Din Oy

Auto-Din Oy

Karjaa

Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku-ja vähittäiskauppaan sekä huolto...

As Oy Nuoli

As Oy Nuoli

Tampere

As Oy Nuoli on Tampereen Nuolialassa sijaitseva 14 asunnon pienkerrostalo. Yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi