Askelääntä vaimentava Silent-levy

Päivämäärä: 29.9.2020

Askelääntä vaimentaa Silent-levy

Warmian lattialämmitysjärjestelmään kuuluu ääntä tehokkaasti vaimentava Silent-asennuslevy. Sen ansiosta on mahdollista toteuttaa vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä välipohjarakenteeseen ja tehdä samalla lattia, joka vaimentaa erinomaisesti askelääniä.

Silent-levyn rakenne on ainutlaatuinen Suomen markkinoilla. Se sopii erityisesti asuntokohteisiin, joissa edellytetään viranomaisten määrittelemään huoneistojen välistä askeläänitasoa, Tero Heikkilä toteaa. Warmia Silent-levy mahdollistaa Suomessa yleisesti käytettyjen välipohjaratkaisujen kanssa jopa kovien pintalattiamateriaalien käytön kuten liimattava parketti tai laattalattia. Tämä antaa rakennusliikkeille mahdollisuuden erottua, kun ei tarvitse aina asentaa kelluvaa parkettilattiaa askeläänien takia.

Warmia Silent -levy valmistetaan EPS-muovista, joka on maailman eniten käytetty lämpöeriste. Sen päällä on kävelyn kestävä PE-muovikerros.Asennuslevyn yläpinnalla on lämpöputkelle valmiit asennusnystyt, joiden väliin putki on helppo ja turvallinen asentaa.

Ääniteknisesti on tärkeää, että uiva pintalaatta ei ota kiinni seinään tai muihin ääntä johtaviin rakenteisiin. Tämän vuoksi Silent-levyn yhteydessä käytetään solumuovia olevaa reunakaistaletta, joka asennetaan asennuslevyn ja seinän väliin.

Suomen suosituin lattialämmitys

Warmia on Suomen suosituin lattialämmitysratkaisujen toteuttaja, jolla on vuosittain noin 2 000 kohdetta. Yritys tarjoaa edistykselliset ja omaan tuotekehitykseensä pohjautuvat ratkaisut niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Koska lattialämmityksessä ei ole näkyviä putkia tai pattereita, Warmia tarjoaa lisää vapautta sekä tilaa toteuttaa omia persoonallisia rakentamis- ja sisustamisratkaisuja.

Warmia-lattialämmitys edistää asuntojen energiatehokkuutta patentoitujen teknisten ratkaisujen ansiosta sekä huomioi myös askeläänien minimoimisen.

Vesikiertoisen lattialämmityksen lämmönlähteeksi sopivat kaikki energiamuodot, kuten kaukolämpö, lämpöpumput, öljy, sähkö tai aurinkoenergia.

Lisätietoa Warmia lattialämmitysratkaisuista

Referenssihankkeet Warmia Oy

Kalasataman terveys- ja hyvinvointi keskus TEHYKE Helsinkiin

Kalasataman terveys- ja hyvinvointi keskus TEHYKE Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Kalasatamassa rakennetaan uutta Helsinkiä. Uudenlainen ja uniikki on myös lok...

Matinkylän metrokeskus

Matinkylän metrokeskus

Uudisrakennus | Espoo | 140,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Espoo. ....

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingo

Uudisrakennus | Vantaa | 140,00 MEUR

Las Vegasin ensimmäisestä yökerhosta nimensä lainannut neljän eduskuntatalon ...

Kerrostalo As Oy Tampereen Näsinkeula

Kerrostalo As Oy Tampereen Näsinkeula

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Tampere...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän