Asennusliima myös mustana

Päivämäärä: 26.4.2017

Huippusuosittu asennusliima Casco SuperFix on nyt saatavilla myös mustana (300 ml patruuna). Suuriin asennustöihin on myös uusi pakkauskoko 600 ml. Pieniin asennuksiin löytyy 40 ml pakkaus.

Asennusliimat ovat perinteisesti väriltään valkoisia. Musta asennusliima on erityisen hyvä silloin, kun asennuksia tehdään tummalle alustalle ja liimasauma saattaa jäädä osittain näkyviin. Mustalla liimalla tätä ongelmaa ei ole, vaan väri sulautuu asennettavan kohteen taustaan ja asennus on huomaamaton.

Asennusliimalla teet asennustöitä helposti ja pysyvästi ilman reikiä. Casco SuperFix sopii erityisen hyvin märkätila-asennuksiin, sillä se kestää hyvin suuria muutoksia lämpötilan ja kosteuden suhteen sekä suurta kuormitusta. Asennusliimalla kiinnität kätevästi mm. pyyhekoukut, peilit ja hyllyt rikkomatta vesieristyskalvoa laattojen alla. Kalusteita ja raskaampia esineitä kiinnitettäessä on aina huomioitava kappaleen paino ja suhteutettava liimamäärä sen mukaan (tutustu tuoteselosteeseen).

Tutustu kaikkiin Casco asennusliimoihin.

Katso ohjeet kylpyhuoneen kalusteiden asennuksiin sekä asennusliiman irrotukseen.

Casco asennusliimoja myyvät rautakaupat kautta maan!

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän