Arktisin elegantti Ella tuo pehmeyttä tilaan

Päivämäärä: 25.10.2022

Aktisin Ella-sarja on massiivipuusta valmistettu kaunis ja yhtenäinen huonekalusarja. Pyöristettyjen muotojen ansiosta Ella-sarjaa on helppo lähestyä ja kalusteet luovat pehmeän ja rauhallisen tunnelman mihin tahansa tilaan. Ellassa on tunnistettava muotokieli, joka on edukseen sekä ryhmittelyissä että yksikseen. Ellan on suunnitellut Timo Saarnio.

Helppoa huollettavuutta

Ella-pöydän alle on mahdollista lisätä ripustuskiskot, jolle Ella-tuolit tai penkit voidaan nostaa. Tällä tavalla sekä lattia että pöydän pinta on vaivaton pyyhkiä puhtaaksi. Ella soveltuu hyvin julkiseen tilaan. Vakiopuulajina Ellassa ovat saarni, tammi ja koivu. Tuolin ja baarijakkaran istuin ja selkänoja ovat saatavilla viilu- tai laminaattipinnalla, myös istuin voidaan verhoilla. Pöytälevyyn on saatavana viilu- tai laminaattipinta, ja penkki joko vanerina, laminaattina tai verhoiltuna.

Referenssihankkeet ARKTIS furniture | Finland

Väre - Aalto-yliopiston uusi rakennus

Väre - Aalto-yliopiston uusi rakennus

Uudisrakennus | Espoo | 110,00 milj €

Espoon Otaniemen uuden korttelikokonaisuuden ensimmäinen vaihe on valmis: Aal...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän