Ammattikeittiölaitteet myös pieneen tai matalaan tilaan

Päivämäärä: 18.6.2020

Eikö ammattikeittiösi tila tai ilmanvaihto riitä tai erillisen höyryhuuvan asennus on liian suuri kustannus? Supersuosittuihin Retigo Vision yhdistelmäuuneihin on saatavilla lisävarusteena höyryhuuva, joka voidaan sijoittaa sekä itsenäisesti omilla jaloillaan seisoviin yhdistelmäuuneihin, että kaikkiin sähköisiin yhdistelmäuunitorneihin. Retigo Vision yhdistelmäuunit on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia käyttöominaisuuksia vaativammillekin käyttäjille. Käytännöllisesti muotoiltu uuni on varustettu selkeällä käyttöpaneelilla, jonka avulla on helppo säätää sekä uunin perus- että erikoistoiminnot. Sähkön- ja vedenkulutuksen säätelyn, ekologisen puhdistusohjelman sekä keittiön lattiatilaa säästävän muotoilun ansiosta uuni on erittäin energiaystävällinen. Yhdistelmäuunimalleja on saatavilla monessa koossa ja eri käyttötarkoituksiin.

Hobart astianpesukoneiden kupu- ja luukkumalleihin on saatavilla joko vakio- tai lisävarusteena kätevä Vapostop-höyrynlauhdutin. Ainutlaatuinen höyrynlauhdutusjärjestelmä astianpesukoneen sisällä kondensoi höyryn astianpesukoneessa ennen kuvun tai luukun avaamista ja ulos pääsee ainoastaan kuivaa ilmaa. Koneessa olevat astiat kuivuvat myös nopeammin. Koska Vapostop on täysin integroitu astianpesukoneeseen, ei erillisiä sähkö- tai vesiliitäntöjä tarvita eikä astianpesukone vie yhtään enempää tilaa kuin kone ilman sitä. Hobart Vapostop on täydellinen ratkaisu pieneen tai matalaan keittiöön, jonne erillinen höyrykupu on vaikea mahduttaa.

Ole yhteydessä, niin lähetämme tarjouksen!


Kopal Keittiöt Oy toimittaa keittiölaitteet suurkeittiöihin ja ravintoloihin kautta maan. Tuotevalikoimastamme löydät kaikki nykyaikaisessa ammattikeittiössä tarvittavat laitteet ruoan esikäsittelyyn, valmistukseen, säilytykseen ja jakeluun sekä astianpesuun. Laitetoimituksen jälkeen kokonaisvaltainen palvelumme kattaa huollon, korjauspalvelut ja varaosat.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän