Älymittarista tarkkaa tietoa jopa 16 vuoden ajan

Päivämäärä: 11.4.2019

Kamstrupin MULTICAL® 21 -ultraäänimittari on asuinkiinteistöjen ykkösvalinta vedenmittaukseen. Mittari näyttää vedenkulutuksen tarkan tiedon ensimmäisestä päivästä lähtien.

MULTICAL® 21 -ultraäänimittari edustaa alan johtavaa ultraääniteknologiaa. Sen aloitusvirtaus on 2 l /tunnissa, mikä mahdollistaa asuinkiinteistöissä vedenkulutuksen tarkan ja luotettavan mittaamisen. Täsmällisen tiedon ansiosta käyttäjät pystyvät ennakoimaan omaa veden kulutustaan ja samalla muuttamaan kulutustottumuksiaan. Tämä hyödyttää sekä taloyhtiötä, asukkaita että luontoa. 

Mekaaniseen vesimittariin verrattuna MULTICAL® 21 -ultraäänimittarissa ei ole liikkuvia osia ja se on varustettu litiumparistolla. Siksi se ei kulu käytössä, antaa tarkat mittaustulokset koko käyttöikänsä ajan ja on täysin huoltovapaa. Lisäksi ultraäänimittarin käyttöikä on lähes kaksinkertainen mekaaniseen vesimittariin verrattuna – jopa 16 vuotta.

Yli 25 vuoden kokemuksella kehitetyn ultraäänimittarin mittaustarkkuus on huippuluokkaa koko käyttöikänsä ajan. Jatkuvan tuotekehityksen ja laaduntarkkailun ansiosta mittarin virhemarginaali on erittäin pieni, asennus vaivatonta ja käyttö helppoa. Taloyhtiö voi vihdoin heittää hyvästit mekaanisille vesimittareille ja vaatia enemmän.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän