Algecon uusi moduuli täyttää pysyvän rakennuksen vaateet

Päivämäärä: 8.9.2020

Algeco Oy vastaa väistötilojen kysynnän kasvuun ja tarjoaa vuokrauskäyttöön uudenlaisia tiloja, jotka täyttävät pysyvän rakennuksen mukaiset määräykset niin energiatehokkuudessa, esteettömyydessä kuin ilmanvaihdossakin.

Siirtokelpoiset tilat ovat puurakenteisia. Tilamoduuleista voidaan toteuttaa väliaikaisia kouluja, päiväkoteja ja toimistorakennuksia. Yhden moduulin koko on 3 metriä x 9,6 metriä.

Algeco Oy on modulaariseen tilaan erikoistunut yrityspalveluyritys. Algecolta löytyy ratkaisu, oli sitten kyse isosta tai pienestä tilatarpeesta.

Koronaepidemia on lisännyt erilaisten ja erikokoisten siirrettävien tilojen tarvetta. Algeco auttaa sidosryhmiä COVID-19-kriisin hallinnassa tarjoamalla terveydenhuollon organisaatioille, pelastuspalvelulle, poliisille, tullille ja laboratorioille joustavia ja kustannustehokkaita tiloja.

Tilat mukautuvat niin sairaaloiden, laboratorioiden, vastaanoton kuin karanteenin ja erityksen tarpeisiin. Siirtokelpoiset tilat on mahdollista sijoittaa paikkaan, jossa tarvitaan väliaikaisia tiloja, toisinaan lyhytaikaisestikin. Moduulit toimivat myös tapaamistiloina palveluyksiköissä, joissa asukkaat eivät voi muuten tavata omaisiaan.

Vastatakseen epidemian aiheuttamaan tilatarpeeseen Algeco on tehnyt järjestelyjä, joiden ansiosta tiloja voidaan toimittaa sinne missä niitä tarvitaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Tiloja on saatavilla myös suuria määriä. Maailmanlaajuisesti 22 maassa toimivalla Algecolla on neljännesmiljoona moduulia.     

Referenssihankkeet Algeco Oy

Väliaikainen varasto taloyhtiölle

Väliaikainen varasto taloyhtiölle

Vantaa

Vantaalla sijaitsevan asunto osakeyhtiön putkiremontti aiheutti säilytystilan...

Lentokentän taukotila Finavialle

Lentokentän taukotila Finavialle

Vantaa

Taukotila Finavia Oyj:n matkatavaroiden käsittelyhalliin työntekijöiden käytt...

Popup kahvila Helsingin satamassa

Popup kahvila Helsingin satamassa

6 moduutilasta rakennettu kokonaisuus popup kahvilaa varten Helsingin satamaan.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän