Algecon moduulit ratkaisevat väliaikaiset tilatarpeet

Päivämäärä: 17.3.2020

Algeco Oy:n moduulit tarjoavat monipuoliset ratkaisut niin työmaille kuin toimisto- ja koulutiloiksikin. Moduulijärjestelmä räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Moduuliratkaisujen asiantuntija Algeco vuokraa siirrettävät tilat aina yksittäisistä varasto- ja toimistokonteista suuriin monikerroksisiin ja monipuolisiin tilaratkaisuihin saakka. Algecon palvelukonsepti täyttää asiakkaan tarpeet joustavasti ja nykyajan vaatimusten mukaisesti.

Algecon moduulirakenteet sopivat muun muassa työmaa-, sosiaali- ja toimistotiloiksi. Julkisella sektorilla moduuleja käytetään koulu- ja kerhotiloina. Lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluvat väliaikaiset myymälä- ja palvelutilat.

Moduulit on pinottavissa kolmeen kerrokseen. Erilliset käytävä- ja portaikkokontit antavat avaran ja valoisan ilmeen väliaikaisille tilaratkaisuille.

Algeco toteuttaa suunnitelmat asiakkaan tilatarpeen mukaan. Muunneltavat seinät tarjoavat monia mahdollisuuksia. Tiloja löytyy myös erilaisin ovi- ja ikkunaratkaisuin.

Moduulijärjestelmän suunnittelussa otetaan huomioon myös sijoitusympäristö ja tietotekniikan asettamat vaatimukset. Vakiovarustuksiin kuuluvat valaistus, pistorasiat sekä lämmitys ja omat avaimet. Tilat voidaan tarvittaessa varustaa ja kalustaa käyttövalmiiksi asiakkaan toiveen mukaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Algecon valikoimaan kuuluvat myös septitankit. Niitä tarvitaan kohteissa, joissa viemäröintiä verkostoon ei voida toteuttaa tai se on hankalaa.

Referenssihankkeet Algeco Oy

Väliaikainen varasto taloyhtiölle

Väliaikainen varasto taloyhtiölle

Vantaa

Vantaalla sijaitsevan asunto osakeyhtiön putkiremontti aiheutti säilytystilan...

Lentokentän taukotila Finavialle

Lentokentän taukotila Finavialle

Vantaa

Taukotila Finavia Oyj:n matkatavaroiden käsittelyhalliin työntekijöiden käytt...

Popup kahvila Helsingin satamassa

Popup kahvila Helsingin satamassa

6 moduutilasta rakennettu kokonaisuus popup kahvilaa varten Helsingin satamaan.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän