AKO Wall - kaikkiin väliseiniin

Päivämäärä: 3.3.2017

Hyvien ääneneristysominaisuuksiensa ansiosta AKO Wall -väliseinäelementin käyttökohteiksi on kosteiden ja teknisten tilojen seinien lisäksi tulleet myös koulujen, palvelutalojen, päiväkotien, liikuntatilojen ja sairaaloiden kaikki väliseinät. AKO Wall -väliseinäelementillä saavutetaan jopa EI120-paloluokka ja huoneistojen välisissä seinissä 55 dB ääneneristävyys.

Nopeasti asennettavat AKO Wall -väliseinät pystytetään jo runkovaiheessa, jolloin rakennusaika lyhenee LVIS- ja sisätyöurakoitsijoiden päästessä aloittamaan työnsä jo aikaisemmassa vaiheessa.

Valikoimasta löytyy neljää leveyttä (68, 92, 120 ja 130mm) erilaisiin väliseinätarpeisiin. Pitkät ja myöskin korkeat seinät asentuvat vauhdilla kouliintuneiden asentajiemme ja tarkoitukseen kehitettyjen asennuslaitteiden avulla. Telineitä asennuksen yhteydessä ei juuri tarvita.

AKO Wall -asennuspalvelun lisäksi tarjoamme palveluja toimituksien suunnitteluun ja toteutukseen sekä kuljetuksen että työmaajärjestelyjen osalta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän