AJATTELIMME SÄILYTYSRATKAISUMME TÄYSIN UUDELLA TAVALLA

Päivämäärä: 4.11.2013

PREMIUM TREND SHARP

Kirena-laatu ja innovatiivisuus laajenevat uusille alueille ja haastavat kaikki olemassa olevat liukuovi- sekä säilytysratkaisuvalmistajat.

Lanseerasimme kolme uutta mallistoa, joiden keulakuvana on täysin mittatilaustyönä tehtävä PREMIUM-mallisto vaativimpaankin tarpeeseen. Rinnalleen PREMIUM saa TREND- ja SHARP -mallistot. . TREND-mallisto mahdollistaa yksilöllisemmän muunneltavuuden. SHARP vastaa niin pienrakentajan- kuin suuremmankin rakennustyömaan tarpeeseen saada mittavalmiit tuotteet heti ja edullisesti työmaalle asennettunaNäppärä sunnittelutyökalu Kirenan Internetsivuilla tarjoaa asiakaspalveluinsinööreille ja muutostyösuunnittelijoille mahdollisuuden laatia haluttu kalusteryhmä parissa minuutissa.

Kaiken takana on Kirena-laatu

Kirena on osa suurta kansainvälistä konsernia tuotannon sijaitessa Lahdessa. Logistiikka on omissa käsissämme, joten Kirena-tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan kotiin tai työmaalle pitkäaikaisella kokemuksella luotettavasti.

TREND- ja SHARP -mallistot ovat mittavalmiudesta johtuen edullisempia kuin täysin mittatilaustyönä valmistettu PREMIUM, mutta laadusta emme tingi tippaakaan. Asiakkaamme voivat jatkossakin olla varmoja siitä, että he saavat vain parasta riippumatta minkä malliston tuotteeseen he päätyvät.

Innovatiivisuus mahdollistaa

Nerokkaat ratkaisut tuotteissa sekä materiaaleissa mahdollistavat TREND- ja SHARP -mallistot. Innovatiivisuuden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä ja näyttäviä säilytysratkaisuja niin ensiasuntoon kuin luksushuvilaankin!

Säilyttämisen suunnittelu ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Kalusta säilytystila terävästi, trendikkäästi ja huippulaadukkaasti!

Ota yhteys projektimyyntiimme ja pyydä tarjous tai sovi esittelykäynnistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje