Ahlsellin rakentamisen tuotteet valtaavat pääkaupunkiseudun myymälät

Päivämäärä: 10.4.2018

Kevään lähtiessä käyntiin myös rakentaminen kiihtyy. Ahlsell vastaa kysyntään uudistamalla pääkaupunkiseudun myymälöitään. Uusi konsepti on jo Konalassa sekä Espoossa ja nyt se otetaan käyttöön myös Herttoniemen, Vantaa ja Keravan myymälöissä.

– Olemme miettineet uusittujen myymälöiden tuotevalikoimaa paikallisten myyntitiimien kanssa sellaiseksi, että se palvelisi juuri kullakin alueella esiintyvää rakentamiskantaa, kertoo myymälöiden myyntipäällikkö Katja Selander.

Tuotevalikoiman lisäksi myymälöissä on muokattu tuotteiden sijoittelua siten, että asiakas löytää tarvitsemansa tuotteet helpommin.

– Koska tuotevalikoimissamme on sekä LVI:n, sähkön, infran, työsuojainten että työkalujen valikoimat, on tärkeää, että asiakas saa juuri oikeat tarvikkeet kulloiseenkin työvaiheeseen nopeasti ja helposti. Kauden tuotteet ovat ajoissa esillä ja asiakkaiden toiveita tuotevalikoimasta kuunnellaan myös. Myymälöissämme olevat rakentamisen tiimimme myyjät auttavat tuotteiden valinnassa ja tilaamisessa, jolloin asiakkaan on helpompi hallita ostokokonaisuuksia, Katja jatkaa.

Koulutuksella ammattilaisen elämää helpommaksi

Rakentamisen myyntitiimin vetäjä Kasper Kuusi kertoo tiimin toiminnan lähteneen hyvin liikkeelle.

– Tavoitteemme on, että enää Ahlsellia ei mielletä pelkästään putkitukuksi, vaan olemme varteenotettava vaihtoehto perinteisemmille rakennustukkureille. Tuotteiden toimitusvarmuus, hinta, laatu ja laaja valikoima ovat vahvuuksiamme, Kasper sanoo.

Valikoiman laajuudesta kertoo myös se, että raaka-aineet pois lukien, kaiken muun työmaatarvikkeen voi tilata Ahlsellilta. Tutustu eri työmaavaiheiden valikoimaamme – Rakentamisen tuoteluetteloa voit selata tästä linkistä.

– Lisäksi tulemme helpottamaan ammattilaisen arkea toteuttamalla vuoden mittaan asiakaskoulutuksia. Haluamme olla auttamassa niissä kohdissa, joissa asiakas kokee haasteita, ja otammekin vastaan myös koulutustoiveita, Kasper valottaa.

Pop-up-myymälä työmaan takapihalla

– Sen lisäksi, että olemme lähellä isolla valikoimalla, olemme myös Jätkäsaaressa ja Kalasatamassa sijaitsevien työmaiden takapihalla Pop-up-myymälöidemme avulla, sanoo myymälöiden ketjujohtaja Niclas Ahlbom.

Niclaksesta on tärkeää, että työmaalta on helppo käydä tekemässä nopea hankinta, kun matkaa ei ole montaa sataa metriä.

– Sen lisäksi logistiikkamme mahdollistaa nopeat toimitukset joko myymälälle tai suoraan työmaalle. Asiantunteva henkilökunta auttaa tilausten tekemisessä ja oikeiden tuotteiden saamisessa paikalle oikeaan aikaan.

Sinustako ahlsellilainen?

Pääkaupunkiseudulla haetaan tasaisin väliajoin myyntihenkilökuntaa sekä rakentamisen alalle että päätoimialoille LVI, sähkö, teollisuus ja kylmä. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme täältä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän