Ahlsellin omilla tuotemerkeillä on paikka asiakkaan ostoskorissa

Päivämäärä: 30.10.2018

Kun Ahlsellin keskusvarastolta on noudettavissa yli 60 000 tuotenimikettä, jotka on valittu asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin, mukaan mahtuu myös Ahlsellin omia tuotemerkkejä ja maahantuonteja. Niistä jokainen on valikoitu mukaan tarkoilla kriteereillä. Ahlsellin omien tuotemerkkien myyntipäällikkö Janne Hautajoki kertoo, miksi ja miten valikoimaa rakennetaan asiakaslähtöisesti.

Ahlsellilla on omia tuotemerkkejä ja maahantuonteja jokaiselta toimialalta yhteensä yli 20 eri brändiä. ”Meillä on sekä omia brändejä, kuten a-collection ja FIXX, mutta toimimme myös jakelijana tarkoin valituille maahantuonneille, kuten Daikinille ja Lenoxille. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun, oli se sitten tavarantoimittajamme tuote tai oma tuotemerkkimme”, Hautajoki sanoo. ”Vahvuutenamme on tarjota laaja valikoima laadullisesti hyviä ja kilpailukykyisiä tuotteita.”

Hautajoki painottaa Ahlsellin päätehtävän olevan ”tehdä ammattilaisen elämästä helpompaa”, ja se tarkoittaa tietysti myös asiakkaan hankintaprosessin nopeuttamista. ”Kun kaiken tarvittavan saa luottotoimittajan luukulta, saa asiakas sekä aika- että kustannussäästöjä”, hän lisää.

Tuotesortimentteja pystytään täyttämään asiakastarpeiden mukaisesti sekä paikallisesti Suomessa että ison konsernin tuella. ”Jos näemme, että jollekin tuotteelle on kysyntää, pystymme laajentamaan valikoimaamme. Hyvänä esimerkkinä ovat valikoimiimme juuri saapuneet Joutsenmerkki-tunnuksin varustetut a-collection siivousvälineet kiinteistöhuollon ja rakentamisen tarpeisiin”, Hautajoki valottaa. Tuotevalinnat on tehty hyödyntämällä pohjoismaisen konsernin tietotaitoa ja ostovoimaa. ”Tuotteiden valinnassa on tarkat kriteerit, joissa otetaan huomioon vastuullisuus, ammattilaisen edellyttämä laatu, toimitusvarmuus, pohjoismaiset tarpeet säänvaihtelusta designiin ja niin edelleen. Ahlsellin hyllyllä käydessään asiakkaamme voi luottaa siihen, että omien merkkien tuotevalinnoissa on ajateltu nimenomaan paikallista ammattiasiakasta”, Hautajoki vakuuttaa.

Merkitsemme omat tuotemerkit ja maahantuonnit materiaaleissamme ”Ahlsell suosittelee”-logolla. Tutustu Ahlsellin omiin tuotemerkkeihin Ahlsellin web-sivuilla!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje