Ahlsellin myymäläverkosto laajenee pääkaupunkiseudulla: Haluamme olla siellä missä tapahtuu!

Päivämäärä: 11.12.2017

Haluamme olla siellä missä tapahtuu. Lokakuussa avasimme pop-up-myymälän Jätkäsaareen osoitteeseen Länsisatamankatu 18 Helsinki, ja tammikuussa avaamme seuraavan pop-up-myymälän Helsingin Kalasatamaan, osoitteeseen Kyläsaarenkatu 14.

Jätkäsaaren uuden myymälän tapaan, Kalasataman yli 200 neliön pop-up-myymälä sijaitsee keskellä yhtä aluekehittämisen ja rakentamisen suurinta keskittymää pääkaupunkiseudulla. Entinen satama- ja teollisuusalue on muuttunut 3 000 ihmisen kaupunginosaksi. Vuoteen 2040 mennessä Kalasatamassa on asuntoja 1 200 000 kerrosneliötä ja toimitiloja 400 000 kerrosneliötä.

Pop-Up-myymälöidemme valikoimat keskittyvät asiakkaidemme välittömään tarpeeseen yli toimialarajojen. Palvelemme Rakentamisen, Kiinteistöhuollon, LVI, Sähkön ja Teollisuuden toimialojen asiakkaita kokemuksella ja ammattitaidolla.

Välittömän valikoimamme lisäksi myymälämme tarjoaa tilausmahdollisuuden 55 000 nimikkeeseen toimitettuna jopa saman päivän aikana.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään kauppoja!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän