Ahlsell Expossa ammattilaiset ja toimittajat kohtaavat

Päivämäärä: 18.9.2017

Ahlsell järjestää 26.-27. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa Ahlsell Expo -ammattilaistapahtuman.

Tarkoituksena on tarjota asiakkaille tuotetietoa suoraan toimittajalta, laadukasta ohjelmaa sekä kertoa alojen viimeisimmistä trendeistä.

- Ahlsell Expon tyyppisille tilaisuuksille on kysyntää. Asiakkainamme on hyvin erityyppisten alojen ammattilaisia, ja on mahtavaa pystyä tuottamaan näin laaja-alainen tapahtuma, josta ammattilaiset saavat itseään kiinnostavaa tietoa suoraan toimittajiltamme, kertoo Ahlsellin markkinointipäällikkö Miila Huttunen.

Näytteilleasettajiksi toimittajia on Expoon ilmoittautunut lähes 130.

- Myös toimittajat haluavat päästä asiakkaiden kanssa keskustelemaan siitä, miten heidän tuotteensa vastaavat asiakkaiden toiveita ja kuulemaan palautetta niistä. Uutuudet tuodaan suoraan asiakkaan nähtäville, jolloin niiden tarjoamista mahdollisuuksista kulloiseenkin tarpeeseen on helppo kertoa.

Tietoa ja tuttujen tapaamista

Ahlsell-lavalla on molempina päivinä tietoiskuja sekä suoraan toimittajilta että ulkopuolisilta puhujilta.

- Tämä on asiakkaillemme huikea mahdollisuus saada viimeisintä tietoa omilta aloiltaan. Esityksiä on muun muassa kotien ecodesignista ja kodinautomaatiosta, työvaatteiden ja turvakenkien vaatimuksista, nykyaikaisesta huoneistokohtaisesta ilmanvaihdosta sekä uudis- että saneerausrakentamisessa ja paloturvallisesta LVI-eristämisestä. Pääpuhujista mainittakoon tulevaisuuden energiankulutuksen kasvuun perehtynyt Mika Murtoniemi sekä hyvinvoinnin asiantuntija ja yrittäjä Jutta Gustafsberg, Miila kertoo.

Sen lisäksi, että messuilla on valtava määrä toimittajia, myös Ahlsell on yhtenä näytteilleasettajista.

- Haluamme näyttää asiakkaillemme sekä kustannussäästöjä tuovat palvelumme, että sen, kuinka monipuolinen valikoima meillä on niin toimittajien tuotteita kuin omia tavaramerkkejäkin. Uskon, että näytillä on myös sellaisia tuotteita ja palveluita, joita asiakas ei välttämättä osaa Ahlselliin yhdistää!

Ahlsell Expo on uudenlainen tapahtuma tutustua ja verkostoitua alan ammattilaisille ja sidosryhmille.
- Tervetuloa tapaamaan ystäviä ja kollegoita, tutustumaan uusiin innovaatioihin sekä viettämään mukava päivä kanssamme!

Ahlsell Expo 26.-27.9.2017
Helsingin Messukeskuksessa

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän