Ääntävaimentavat lattiaratkaisut opetus- ja erityistiloihin – Flotex Zero Emission matto

Ääntävaimentavat lattiaratkaisut opetus- ja erityistiloihin – Flotex Zero Emission matto

Flotex todistaa jälleen kerran ainutlaatuisen aseman hightech-tekstiilinä, esittelemällä Flotex -maton nollapäästöillä*. Kun sisäympäristö on ensiarvoisen tärkeä, Flotex on turvallinen ja varma valinta. 

Nollapäästötasot ovat tekstiileissä ainutlaatuisia. Lisäksi Flotex on ainutlaatuinen, koska sen pinta muodostuu noin 80 miljoonasta nylon 6.6-kuidusta neliömetrillä. Kuidut kiinnitetään elektrostaattisesti tiiviiseen ftalaattivapaaseen vinyylipohjaan. Näin saadaan äärimmäisen kestävä, hygieeninen, mutta kuitenkin ääntä vaimentava, lämmin ja miellyttävä pinta, joka varmistaa sisäilmaltaan paremman ympäristön.

Lisäksi Flotex Zero Emission -matto on ainoa tekstiililattiapäällyste, jolle Britannian allergiasäätiö on myöntänyt “Allergy Approval” -merkin, koska lattia pystyy absorboimaan hienopölyä, joka poistuu helposti flokatusta pintarakenteesta imuroinnin tai pesun yhteydessä. Flotexissa ei ole likaa ja allergeenejä piilottavia rakenteita. Flotexin akustiset ominaisuudet ovat erinomaiset ja se torjuu liukastumista sekä kuivissa että märissä olosuhteissa. . Flotex Vision mallisto tarjoaa lisäksi lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti www.flotexvision.com.

Ei tekstiililaatta, ei vinyylimatto vaan Flotex.

Lisätietoja flokatun Flotex lattiapäällysteen monikäyttöisyydestä saat osoitteesta www.travico.fi

*päästöt alle havaitsemisrajan 28 vuorokauden jälkeen ISO 19000-9 standardin mukaisesti.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...