Ääntä vaimentava, M1-luokan lattiapinnoite

Päivämäärä: 18.4.2019

BASF:n MasterTop 1327 -lattiapinnoite on ääntä vaimentava, kestävä ja helppohoitoinen. Tuotteen vähäpäästöisyydestä kertoo M1-luokitus.

MasterTop 1327 -lattiapinnoite sopii hyvin kohteisiin, joissa äänenvaimennus, akustiikka ja esteettisyys ovat erityisen tärkeitä. BASF:n Severi Virtanen kertoo, että tällaisia kohteita ovat muun muassa koulut, monitilatoimistot, vapaa-ajan tilat ja sairaalat.

– MasterTop 1327 -lattiapinnoite rajoittaa äänen muodostumista ja parantaa tilan akustiikkaa. Lattiapinnoitejärjestelmässä on kaksi äänenvaimennusluokkaa: 16 dB ja 20 dB, joka on tuoteryhmässään ainutlaatuinen. Elastinen PU-pinnoite lisää myös kävelymukavuutta.

BASF:n MasterTop 1327 -lattiapinnoitteella on Rakennustietosäätiön myöntämä M1-päästöluokitus.  Tämän saadakseen MasterTop 1327 testattiin niin teknisin tutkimuksin kuin aistinvaraisestikin. Severi Virtanen mukaan tuote läpäisi testit kirkkaasti.

– M1-merkki kertoo lattiapinnoitteen vähäpäästöisyydestä. M1-päästöluokan materiaalit ovat tärkeä osa rakentamista, kun tavoitteena on hyvä sisäilma.

BASF:n MasterTop 1327 on kestävä ja pitkäikäinen, joten tuote on myös sen vuoksi ympäristöystävällinen. M1-luokituksen lisäksi BASF:n MasterTop 1327:lla on kansainväliset BRC- ja LEED-sertifikaatit.

BASF:n MasterTop 1327 sopii uudis- ja saneerauskohteisiin. Järjestelmän asennustyön hoitaa ammattilainen.

– Lattiapinnoite on nestemäinen ja helposti levitettävä tuote, joka mukautuu tilan muotoihin. Sileä ja saumaton MasterTop 1327 -pinta on helppo pitää puhtaana, Severi Virtanen toteaa.

Tilan estetiikkaa silmällä pitäen MasterTop tarjoaa monia mahdollisuuksia. Tuotteen värivalikoima ja kuviointivaihtoehdot ovat laajat. Väristä ja kuvioinnista riippuen MasterTop luo tilaan joko stimuloivan tai rauhoittavan ilmapiirin.

Referenssihankkeet Master Builder Solutions

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa virastotalot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Laajennus | Raisio | 50,00 milj €

Raisiolainen kauppakeskus Mylly on kasvanut yli kolmasosalla. Tilojen sisäilm...

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Helsinki. . Ra...

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Laajennus | Valkeakoski | 7,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa elintarviketeollisuus, paikkakunnalla V...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän